Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
82 CM 5.325 KG BURSA'NIN TROFESİ
#1
Pazar sabah saat 06 gibi çıktık öğleden sonra saat 16 gibi döndük
Yer:Mudanya askeri iskele açıkları
takım: 56 gr sarı yeşil kaşık
Güzel bir gün,güzel bir avı Komutanımız Ali bey ve dostum Hikmet le beraber geçirdik,mutluyduk.Deniz ana çok daha fazlasını sizlere verir inşallah.
[Resim: dsc00223cc6.jpg]
[Resim: dsc00224ly8.jpg]
[Resim: dsc00225ir3.jpg]
[/size]
Bul
Cevapla
#2
Bu da sabah teknemizi akşamda soframızı şereflendiren TUZDA LEVREK
[Resim: uurjnn106lz0.jpg]
[Resim: uurjnn109qk5.jpg]
Bul
Cevapla
#3
ellerinize sağlık.güzel bir gün olmuş keyfinizden belli oluyor.zannedersem balığı tuzda pişirdiniz ben hiç denemedim herhalde lezzetli oluyordur.afiyet olsun rast gelsin
Bul
Cevapla
#4
ömer bey sabah sabah bu nedir böyle uykudan yeni kalktık görünce gözlerim reno farı gibi açıldı çok süper bir balık elleriniz dert görmesin sizi ve arkadaşınızı kutlarım bol balıklı avlar rastgele
Bul
Cevapla
#5
Maşallah o nedir öyle Alkis Afiyet olsun.
Bul
Cevapla
#6
ömer sana komuyana ve arkadaşınız hikmet beye teşekkürler maşallah tebrik etmek gerekli sizleri bunu aralık ayı avı ve avcısı konusuna eklersen güzel olur,bide galiba hepiniz ordu mensubusunuz askeriye isklelerine kimseyi yaklaştırmazlar çünkü,oralada av için bakir yerlerdir tekrar tebrikler
Bul
Cevapla
#7
maşallah güzel levrekler bereketli olsun afiyet olsun
Bul
Cevapla
#8
Tebrik ederim. Levrek harika. Bereketli ve afiyet olsun. Tuzda levrek nasıl oluyor merak ettim.
Bul
Cevapla
#9
mehmet ali abi burada çok güzel anlatılmış bende yapacagım ilk fırsatta
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5699
Bul
Cevapla
#10
Maşallah,levrekler çok güzel tuzdada nefis olur.Bereketli afiyet olsun.
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Buda senenin ilk TROFESİ.(Jig de ORFOZ) rauf 35 6,644 18-01-2012, 18:49
Son Yorum: rauf
  Bursa Av Raporu (Eşkina) alien13 24 4,987 27-04-2009, 22:11
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi