Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeniçiftlik çeşmeli sahilinden selden sonra geriye kalanlar
dün akşamki tekirdağ sel haberlerini izlemişsinizdir teknemin olduğu yerdende sel olduğu haberimi aldım yollar kapalı olduğu için ancak bugün gidebildim gittiğim zamanki manzara çok kötüydü tekneyi çektiğimiz yer yok olmuştu sanki biz lodos için tekneyi iyice yukarı çekip direğe bağlamıştık ama sel olacağını tahmin etmemiştik sel gelince tekneyi çektiğimiz toprak parçası kaymış onunla birlikte bütün sel çamur ve taşlar teknenin içine dolmuş içini zeynel ile beraber temizledik ama alt tarafının durumunu bilmiyoruz yarın tekneyi ters çevirip altındaki hasara bakıcaz bunlarda selden geriye kalanlarım resimleri rastgele
Bul
dün bende eregliyi zeki abiyi aradım bizim yanda oturur yaz kış oradadır bilgileri aldım teknelerde bişey yok ama deniz çamur olmuş gözümün gördügü yere kadar çamur diyor deniz dereler topraklar oldugu gibi akmış denize.
geçmiş olsun eşref abi görünüşe bakılırsa alttada bişey yok gibi inşallah bişey olmamıştır.
kolay gelsin geçmiş olsun
Bul
Geçmiş olsun Eşref,inşallah alt tarafıda sağlamdır.
Bul
Abi büyük geçmiş olsun. Umarım hasar çok büyük değildir.
Bul
cok gecmis olsun esref kardesim allah baska aci keder vermesin
Bul
abi büyük geçmiş olsun tekirdağ merkez de teyze oğulları var nasıl yağmur zarar verdimi diye merak ettim telefon açtım valla biz tepedeyiz ama sahil boyu sel var dedi bizde zarar yok dedi inşallah sizdede bi zarar yoktur sandal temizlenir sorun olmaz altında da kırık çatlak yoktur inşallah saygılar.
Bul
geçmiş olsun, umarım başka bir sorun yoktur..
Bul
geçmiş olsun görüşüne göre teknede fazla hasar yok temizledinmi tekrar eski haline döner kolay gelsin.
Bul
geçmiş olsun allah bizi böyle afetlerden korusun
Bul
Eşref abi geçmiş olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya da kaybolan çìften 15 dakìka sonra çekilen görüntüler YaKaMoZ 11 2,159 11-01-2012, 10:55
Son Yorum: yycolak
  Karadeniz'de hamsiden sonra istavrit kıyımı meteor 9 1,696 04-12-2007, 16:18
Son Yorum: LeVrEkCi
  Milat: S.Ö - S.S  ( Surf'den Önce, Surf'den Sonra ) mrs303 7 2,846 20-12-2006, 09:43
Son Yorum: mrs303
  maltepe sahilinden kolyos aldım herkese rasgele ahmet_beşiktepe 1 2,057 31-07-2006, 23:30
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi