Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KENDİ GÖLÜNDE AVLAN
YAŞADIĞIM ve gördüğüm bır avlanmayı sizlerle paylaşmak istedim yorum sizin tabi.GAZETEDE bir ilan gördüm şahıs gölü ve senin oltan için kiralanır.Kaldığım yerden 120km uzakta nihayetinde gittim 4 tane göl birinde sazan diyerinde sudak bırınde alabakık.Ayacağın olta sayısına göre para ödüyorsun misal her 10ytl tuttuğun balığı satın alıyorsun yada gerı bırakıyorsun.sazanlar en küçüğü 3kg lık alabalık istemediğin kadar Yayın balığı en az 20kglık sabahtan akşama kadar avlan çıkar geri bırak.Sonunda almak istersen alır gidersin.Buolayı avusturyada yaşadım Acaba burda öyle bir şey varmı veya yapılabilırmi.Buluşmak üzere hoşcakalın
Bul
inşallah.kim istemez böyle güzel balıkları yakalamayı
Bul
Türkiyede buna benzer bir aktivite varmıdır bilmiyorum.olsaydı muhakkak bir yerlerden duyardık.Ama olsaydı iyi olurdu.hiç olmazsa usulunce av olur.çevreye verilen zararlar bu tür yerlerin çoğalması ile azalırdı.fakat işin diğer bir tarafıda parayla olan şeylerde zevk almak ne kadar olur oda düşündürücü.
Bul
daha önce aklımdan geçmişti.etrafında lokanta,dinlenme tesisi filan.ama sermaye işte.gerçekten olsa tam süper olurdu.ailecek git keyfine bak.
Bul
Öyle bir yerin işletmecisi olmak iyide orada avalanmak hiç zevk vermez doğrusu ben duydum böyle bir olayı ben kendi ülkemin sularında yaşayan balığıda parayla tutacaksam ne anladım bu olaydan şimdi adam para verip gölü kiralar ona bir emek sarfedip balık atar onların gözleminde bulunur besler bekçi tutup gölü korur bunun bir maliyeti vardır ama devlete ait bir göl gölet baraj akarsu gibi yerlere para vermem çok saçma çünkü zaten vergi veriyorum ve bu balıkların gelişiminde ve büyümesinde kimse emek harcamıyor ben neden para vereyim ha tabi devletin gerekli birimleri bu işle uğraşıyor yavru atıyor gözlemliyor felan e bende zaten vergi veriyorum tamam vergi veriyorum diye işin ..... çıkarmama gerek yok ama adabı ve kuralları çerçevesinde balık tutmakta hakkım diyorum bence
Bul
Özgür kardeş bazı suları vakıflar kiraya veriyor böyle bir uygulama var araştır
Bul
eger bana biryerden büyük para cıkarsa size söz böle bir yapay göl yapacam bizim site sakinlerinde BELEŞ olacak.
Bul
bulgaristanda ve avrupada o sistem hayattadır.bir yandan iyi bir yandan kötü.ben bakir yerlerde avlanmayı severim sizi bilmem.kamil abiye de katılmamak elde değil.aslında en güzeli şöyle olur.göl sana ait olacak sana yakalaması ve alıp almaması bedava ama başkalarına parayla,o zaman keyfi çıkar işte...
Bul
andrail gail yazdı:eger bana biryerden büyük para cıkarsa size söz böle bir yapay göl yapacam bizim site sakinlerinde BELEŞ olacak.

osman bende hep şunu diyorum etrafımdakilere birgün çok param olursa bir tekne alıcam büyük bişey olacak üstüne boydan boya www.amatorbalikci.net yazacak ve üyelerimizin hepsi istedigi zama narayacak kaptanı tekneyi hazır edecek isteyen gidip balıgını tutacak bu zenginlik piyangodan olursa o zaman 4-5 tane baglarım yanyana artık Smile)) ve kesinlikle ücretsiz olacak tabiiki Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KENDİ GÖLÜMÜZ OLSUN balıkçızakir 3 1,277 16-11-2007, 22:36
Son Yorum: Balıkcıl

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi