İş yoğunlupu nedeniyle bir süredir av yapma fırsatım olmadı, Dün akşam için hafta başından plan yaptık ama gelmesi muhtemel iki arkadaşta gelemeyeceğini belirtince, bende gider bi hava alırım zaten fırtına bekleniyomuş hava da soğuk fazla duramam diye düşünüyodum. yine iki oltamı diktim bekliyorum bi kaç vuruş oldu iki eşkine aldım bu arada daha önce dişli sıyırma belirtileri gösteren makinelerimden biri kulanılamaz hale gelince onu kaldırıp tek olta devam ettim ava, saat 03 civarı artık avı sonlandırmak için hazırlık yaparken oltanın inanılmaz bir şekilde 70 derece eğildiğini gördüm, hayırdır inşallah deyip çekmeye başladım, inanılmaz ağır geliyodu ve kafa vuruşarı acaipti, çok kayalık bi kıyıdan dip oltasıyla avlandığım için balığı çok yavaş çekemezdim çünkü balık ya bi kayanın arasına girebilirdi yada kıyıya yaklaştığında bir an duraklatsam olta dibe inip taşlara takılabilirdi, daha önce bu sebeplerden bikaç balık yarıyolda kalmıştı, hızlıda çekersem misina yada iğne kopabilirdi ama zaten istesemde balığı hızlı çekemezdim çünkü inanılmaz direnç gösteriyodu, sonunda bayaa bi uuraştıktan sonra sağsalim kıyıya almayı başardım kendisini. ağırlığı: 1310 gram
09.11.07 Av Raporu - Bursa - Şimdiye Kadar Tuttuğum En Büyük Balık
|
10-11-2007, 21:06
çok güzel balıklar...sanki büyük balık ta yara var sırtta..daha önceki balıklarda da bu izleri görmüştüm..tebrikler..rastgele..
10-11-2007, 21:07
Tebrikler en büyük balığınızı almışsınız. Boy olarak nedir? Kasım ayının en iyilerini seçeceğiz isterseniz koyabilirsiniz.
10-11-2007, 21:09
BALIK and OZAN yazdı:çok güzel balıklar...sanki büyük balık ta yara var sırtta..daha önceki balıklarda da bu izleri görmüştüm..tebrikler..rastgele.. Belki zamanında olta sıyırmıştır. Balık denizde ne kadar uzun yaşarsa tehlikelerede o kadar maruz kalıyor. Küçükken dişli de saldırmış olabilir.
10-11-2007, 21:12
BALIK and OZAN yazdı:çok güzel balıklar...sanki büyük balık ta yara var sırtta..daha önceki balıklarda da bu izleri görmüştüm..tebrikler..rastgele.. evet sırtında bi zıpkın yarası var
10-11-2007, 21:14
Boğaziçi yazdı:Tebrikler en büyük balığınızı almışsınız. Boy olarak nedir? Kasım ayının en iyilerini seçeceğiz isterseniz koyabilirsiniz. boy 48 cm
10-11-2007, 21:14
Tebrikler,afiyet olsun,inşallah daha büyükleri de gelir.
10-11-2007, 21:19
alien13 yazdı:Boğaziçi yazdı:Tebrikler en büyük balığınızı almışsınız. Boy olarak nedir? Kasım ayının en iyilerini seçeceğiz isterseniz koyabilirsiniz. ![]() 10-12 sene falan oldu.
10-11-2007, 21:20
tebrikler ali av harika olmuş
10-11-2007, 21:22
Boğaziçi yazdı:alien13 yazdı:Boğaziçi yazdı:Tebrikler en büyük balığınızı almışsınız. Boy olarak nedir? Kasım ayının en iyilerini seçeceğiz isterseniz koyabilirsiniz. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi