Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oltacılara müjde
[ alıntı ]
Sonar cihazının olta balıkçıları için tasarlanan portatif modeli, piyasaya sürüldü.

Konya'da bir firma, balıkçı teknelerinde kullanılan sonar cihazının amatör olta balıkçıları için tasarlanmış portatif modelini, Çin'den ithal ederek satışa sundu.

Firma yetkilisi, "portatif balık bulucu" adını verdikleri bu cihazla amatör balıkçıların ister tekneden, ister iskeleden çevrede balık olup olmadığını, suyun derinliğini, balığın bulunduğu derinliği, suyun dibindeki durumu kolayca öğrenebileceklerini kaydetti.

İçinde balık bulunabilecek her türlü suda kullanılabilen bir alettmiş

Milliyet
Bul
Okay bende haberine ekleme yapayım. Gerçi bu haber çıkalı baya oldu.
Fiyatıda 100-120 dolar civarında.
Bul
desenize teknoloji bizide düşünmüş
Bul
bu işler bize gelmez, yine kendini balıkcı sanan adamlar kıyıda köşede saklanan balıkları da dinamitlemek için fırsat bulmuş olurlar. kendi namıma konuşayım benim için balığa gitmek yeterli, nasipte varsa alırız yoksa, sonarla bulayımda onuda çekeyim falan ters işler, nasipte yoksa yoktur, o kadar.
Bul
Sonarı küçük sularda kullanılmaması,tatlısuda asla kullanılmamalı bence balık namına suda bir canlıya rastlayamayız.
Bul
köksal abime aynen katılıyorum iç sularda göller belki olabilir ama çay ve nehirlerde kesinlikle yasaklanmalı böyle aletler yoksa balık zor görürüz
Bul
geleneksel bir yöntemi var balıkçılığın zaten bu cihazlar değilmi denizlerde balık avında trolculara gırgırlara fırsat veren biraz uğraşmalı bence balıkta teknoloji evet ama bu tür cihazlar bana göre değil şahsen
Bul
banada tres geldı serdar abini dediği gibi nasipte varsa olur bende bukonuyu sadece bilgilendirmek için açmıştım ama karşıyım bu alete ve dinamitle avlananlara ve tatlı suda elektirik akımıyla avlananlara bunlar kendılerıne balıkçı diyerek geçinenlerdir zaten oltacılık sabır işidir..
Bul
Balığı sudan bir şekilde çıkartmanın bir çok yöntemi vardır.İnsan zekası ve açgözlülük teknoloji ile birleşirse sonuç katliam olur."Rastgele" deyimi anlamını yitirir.Öfkemize yenilmeyelim ve tabiata saygılı olalım.Ben iki senedir gittiğim balık avlarından boş dönüyor sayılırım.Bir kez bile namert yöntem kullanmaya tenezzül etmedim.Çocuğumun da tabiatın güzelliklerini en az benim kadar yaşaması için elimden geleni yapacağım.
Bul
göl ve oluyordere için belki denizde işe yaramıyor. bende var 35 metreden sonra offf oluyor vr medüzlere bile dütlüyor
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eski Foça'da keyifçilere ve oltacılara tekne turları.. ozanalbayrak 0 1,177 02-09-2012, 01:07
Son Yorum: ozanalbayrak
  oltacılara ceza günaykaptan 58 10,043 23-07-2008, 15:48
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi