Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ahbe papağannnnnnnnnn
Aptalkafam 28,10,2007 pazar günü güzelbahçeden gopez avı . 1,8 kg ama esas o kaçan 2-3 kg kadar olan papağan.nasipse cuma günkü avda özel yapacağım oltayla o deli fişek balığı yakalamaya uğraşıcam..2 iğnemi yedi zargana kovalarken dibinize kadar geliyo.bide ark.lezzetini bilen varmı bu balığın kimisi güzel kimisi yavan diyor,hiç yemedim daha önce bilen varsa lütfen gerçi yakalaması ayrı keyif.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Tebrikler inşallah bir dahakinde papağanı alırsın. Ama 2-3 kilo diyorsun sanırım ona göre olta yapman lazım. Smile
Bul
nasıl bişey bu papagan balıgı merak ettim bi araştırayım bakiim .inşallah bidahakine kısmet olurda bizlerle paylaşırsın rastgele
Bul
arkadaşlar desteğinize teşekkürler,sağolun cumaya inşallah,benzer bi remini buldum bende ama,biraz daha farklı g.bahçedeki.günde 1 tane çekiyolar nerdeyse gittiğim yerden, sıra bendeeeee Smile
Bul
ben izmirde görmüştüm ama oradakiler papağan dedikleri balık aslında lambukadır
bi ara akvaryumda besledim büssürü rengi var bunların.

Smile)
Bul
Benim bildiğim papağan farklı renklerde mercanların arasında dolaşan bir süs balığı. Yendiğini sanmıyorum.
Bul
evet arkadaşlar bahsettiğim balık aynen böylkeydi işte bu.hemfikirmiyiz şimdi.. burda papağan diye biliniyo ama lambuka diye çıkarttım resmini,dehşet bir balık devamlı zargana kovalıyo kıyılara kadar o anda kısytınızmı sardalyeyle anında alıyosunuz,tabiki sağlam olta ve enaz 60 lık misina.eti konusunda bi bilginiz.?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bereketli olsun Murat. Papağan balığı dediğin balık lambuka ve eti çok lezzetsiz bildiğim kadarıyla. Rastgele..
Bul
bereketli olsun kardeş tebrikler
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi