Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LEVREK hakkında ince bir PÜF noktası
arkadaşlar 4 ay önce bir tüyo aldım ve her avımda denedim babamada anlattım oda denedi ve başarılı olduk sizlerle paylaşmak istedim.
dalgıçlar levregi kendilerine çekmek için kuma bıçaklarını sürtüp ses çıkarırmış sebebide levrek çiftleşmek istedimi kendini kuma sürter çiftleşmek isteyen levrekte hızla bu sese gelirmiş.
bu mantıktan düşündüm ve levrege gittigimde hep kurşunu agır kullandım ve uzun saldım kurşun yere yavaş yavaş sürterek geldi çok takılmalarda oldu ama çokda levrek aldım bu mantıkla daha başka şeylerde denemeye devam edicem mesela teknenin 3-4 yerinden boş misinalara kurşunlar baglıyacam yerden sürtsünler 1 oltaya kanca ve yem takıcam bakalım neler olacak.
Bul
abi teşekkür ederiz birde mırmırların püf noktasından bahsedersen çok sevinicem Smile
Bul
denemek lazım ilginç teşekkürler
Bul
fakat öyle (ucuna kurşun takılmış boş misinalarla) çok aşırı takılmalar olur, ya onu deneme ya da madem sürüteceksin, hepsinede iğne yap derim, bence.
Bul
olabilir boş gelecegine onlarada kanca ve yem de hepsine birden vurursa ne yapacam levrek sürüyle gezen balıktır hatta geçende babamlar sürüyü kurutmuşlar 22 levrek almışlar 3-4 kişi irili ufaklı 22 levrek ya öyle bir sürü denk gelirse serdar abi artık tek tek denemek lazım hangisi en büyükse önce onu sonra digerleri oltadaysa onları Smile)
Bul
levrek istanbulda varmıkı abi varsada beni asar ama senden bır teklıf gelırse gelırım vallaSmile))
Bul
Nihat,canlıların en can alıcı noktası denemekde fayda var,paylaşımın için teşekkürler.
Bul
paylasım için teşekkürler nihat abi,olay gayet mantıklı
Bul
Yöntem çok mantıklı.Ben de bir yerde okumuştum, zıpkınla levrek avcılarının bahsettiğin sürtünme sesi yarattıklarını. Tekneden salınan boş kurşuna sağlam bir de misina veya ağ ipi bağlanırsa uygulanabilir kanaatindeyim.
Bul
ben bunu birçok yerde okudum ve uyguladı dalgıçlar bıçaklarıyla ses yapıyormuş bunu okuyunca jeton düştü ve eskiden kurşunu yerden biraz yukarıda gelirken şimdi hep kumdan sürterek çekiyorum ve bu sene ki kadar hiç levrek tutmamıştım demekki sistem dogru.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Baliklar hakkinda ilginç bilgiler sirenia 11 2,457 13-10-2011, 01:11
Son Yorum: cilingoz
  levrek için yem takılma örnegi LeVrEkCi 39 9,479 10-11-2009, 17:33
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bursadaki göller hakkında bilgi. fisherman16 13 4,578 13-09-2009, 16:00
Son Yorum: bestvz
  levrek DeNiZKuRdU 5 2,011 29-10-2007, 22:33
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü: