Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
israil sazanı (tilapia) tilapya azmanı
Tatlı sularda yaşayan işgalci bir türdür, etçil oluşu ve özellikle balık yumurtası ile beslenmesi ile ünlüdür. Ekonomik bir değeri olmayan bu balık diğer balık türlerine zarar verir. Ülkemizde genelde DSİ tarafından göl ve barajlarımıza bırakılır. Çok yavrulaması ve sayı olarak hızlı artışı amatör balıkçılar için hoş bir ortam oluştursada zararı faydasından kat be kat fazladır.

[youtube]tRORzyGZwlw[/youtube]
Bul
Serkan bizimkileri bilirsin çoğu uymuyor sirkülere. Ne kadar tuttuysa toplayıp getiriyor sanki bir daha balığa çıkmayacakmış gibi. Ben sirküleri nerden biliyorsam ? bir kez okumuş değilim gerek duymuyorum. Çünkü balık tutamıyorum bi kere.. Smile
Bul
Ben şahsen yemedim ama yiyenlerin memnuniyetsizliğide ayrı bir konu.
SONUÇ OLARAK HİÇ BİR F A Y D A S I Y O K T U R!!!
Bul
Tatlısu balığının tadı olmaz ki zaten. Anca alabalık ya da Kâmil abinin tuttuğu o harika yayınlardan fleto çıkarıp mangala devireceksin öyle olur.
Bul
DarkDream yazdı:Serkan bizimkileri bilirsin çoğu uymuyor sirkülere. Ne kadar tuttuysa toplayıp getiriyor sanki bir daha balığa çıkmayacakmış gibi.  Ben sirküleri nerden biliyorsam ? bir kez okumuş değilim gerek duymuyorum. Çünkü balık tutamıyorum bi kere.. Smile
O konuda çok haklısın ama bu balık yok edilmesi gereken bir canlı. Bizim milleti hiç anlamam, niye kendi türlerini geliştirmezde böyle geni bozuk türleri getirip başımıza bela ederler.
Bul
Her neyse bana müsade yarın mesai var. İnat ettim 1.5 saatdir bu videoyu youtubeye ekledim Smile umarım emeğime değer. İyi geceler.
Bul
Değmez olur mu Serkan bak gece gece youtube'den dünya balık videosu çıkardım onları izliycem şimdi Smile) Teşekkür ederim hadi iyi uykular sana.
Bul
Zaten bu turde kota yok dıye bılıyorum.Devlet tatlı sulara bunları bırakacagına baska balıklar bıraksa cok da guzel olacak.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın videosu. Yakaladığımız Dev İsrail Sazanı :))) rusan 30 6,556 31-07-2010, 16:57
Son Yorum: gobekbalığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi