Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum
Tüm üye arkadaşlarımızdan bir konu hakkında yardımcı olamalarını rica ediyorum.
Şu sıralar adalarda hangi balık ve hangi yöntemle yakalayabilirim tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler
Bul
adaları bilmem ama marmara denizini bilirim bu aralar mayıs ortalarına kadar pek balık olmaz ufak ufak dip balıkları başlar mezgit kalkan tekir gibi balıklar ama adalar sanırım iyi levrek yapması lazım ag atma imkanın varsa kumluk yerlere ag at kesin tekir dil pisi ispari izmarit alırsın hatta şansın varsa kalkan bile alabilirsin bu aralar ag atma sansın yoksa o zaman yemli olta ile dip avcılıgı dene bence rastgele
Bul
Çok teşekkür ederim ama ağ ile balık avı yapmıyorum bu benim prensiplerime ters.Fakat olta ile ne tür balık yakalayabilirim bilemiyorum.
Yinede ilgilenip bu konuya cevap yazmanız çok ince bir davranış ilginiz için teşekkürler.
Bul
bize uzak bişey diyemeyeceğimSad
sana rast gele!!!
Bul
bize sendende uzak:0513:bende diyemem bişey rastgele
Bul
su an birsey yok denecek kadar az istavrıt ve izmarıt var başka bir sey yoktur
Bul
ISKARMOZ yazdı:Tüm üye arkadaşlarımızdan bir konu hakkında yardımcı olamalarını rica ediyorum.
Şu sıralar adalarda hangi balık ve hangi yöntemle yakalayabilirim tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler
Bul
adalarda kalkan avlaya bilirsin ama parekete yapmasını biliosan 0.3 kanca 100 gr kurşun ve yem olarakta istavrit kullanabilirsin istavritin yarısını olataya takacan kurşun altta olacak,oltana birkaç kanca takabilirsin,avlandığın sahil kayalık olmucak kalkan kumu sever,aynı bölgeye birkaç olta atacaksın,sabah yada akşam üstü yemlenir unutma,kalkan olataya takıldımı çekmez yemi yediği yerde yatar yakalandığını hissetmeyebilirsin.olatyı çekmesi için başka bir yem görmesi lazım. bol şans
Bul
Adalar cevresini biliyorsan kalpazan kayada veya yeni nısanda caparı ile istavrıt tutabilirsin yada yemli olta ile izmarit var olması gerekli bazı kayıklarda levrek tutuyor sana rastgelsin

FrownFrownFrownFrown
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkler için çok önemli lütfen dikkate alalım arkadaşlar!!! Atakan_YeniFoca 116 14,802 14-02-2011, 07:14
Son Yorum: yycolak
  leoparın inanılmaz şevkati (lütfen izleyin) harslan1978 5 2,092 25-04-2007, 19:35
Son Yorum: ALTAYLI
  lütfen bilinçli balıkçılık kaşalot 11 2,790 08-01-2007, 20:30
Son Yorum: kaşalot

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi