Yorumları: 3
Konuları: 2
Tüm üye arkadaşlarımızdan bir konu hakkında yardımcı olamalarını rica ediyorum.
Şu sıralar adalarda hangi balık ve hangi yöntemle yakalayabilirim tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
adaları bilmem ama marmara denizini bilirim bu aralar mayıs ortalarına kadar pek balık olmaz ufak ufak dip balıkları başlar mezgit kalkan tekir gibi balıklar ama adalar sanırım iyi levrek yapması lazım ag atma imkanın varsa kumluk yerlere ag at kesin tekir dil pisi ispari izmarit alırsın hatta şansın varsa kalkan bile alabilirsin bu aralar ag atma sansın yoksa o zaman yemli olta ile dip avcılıgı dene bence rastgele
Yorumları: 3
Konuları: 2
Çok teşekkür ederim ama ağ ile balık avı yapmıyorum bu benim prensiplerime ters.Fakat olta ile ne tür balık yakalayabilirim bilemiyorum.
Yinede ilgilenip bu konuya cevap yazmanız çok ince bir davranış ilginiz için teşekkürler.
Yorumları: 221
Konuları: 14
bize uzak bişey diyemeyeceğim

sana rast gele!!!
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bize sendende uzak:0513:bende diyemem bişey rastgele
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
su an birsey yok denecek kadar az istavrıt ve izmarıt var başka bir sey yoktur
Yorumları: 6
Konuları: 0
ISKARMOZ yazdı:Tüm üye arkadaşlarımızdan bir konu hakkında yardımcı olamalarını rica ediyorum.
Şu sıralar adalarda hangi balık ve hangi yöntemle yakalayabilirim tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler
Yorumları: 6
Konuları: 0
adalarda kalkan avlaya bilirsin ama parekete yapmasını biliosan 0.3 kanca 100 gr kurşun ve yem olarakta istavrit kullanabilirsin istavritin yarısını olataya takacan kurşun altta olacak,oltana birkaç kanca takabilirsin,avlandığın sahil kayalık olmucak kalkan kumu sever,aynı bölgeye birkaç olta atacaksın,sabah yada akşam üstü yemlenir unutma,kalkan olataya takıldımı çekmez yemi yediği yerde yatar yakalandığını hissetmeyebilirsin.olatyı çekmesi için başka bir yem görmesi lazım. bol şans
Yorumları: 3,383
Konuları: 301