Yorumları: 239
Konuları: 58
Arkadaşlar 2 gündür Cuma Cumartesi Maltepe-Dragos arasında denizin üzerinde Sarımtrak bir madde görürüyom. Misinalara sarıyor ve ağırlaştırıyor. Bu madde yüzünden balıkta yok 2 gündür bu bölgede. Acaba ne olabilir bir bilgisi olan varmı ?
Yorumları: 675
Konuları: 91
AYNI MADDE GEBZEDE DE VARDI 2 GÜN BOYUNCA İĞRENÇ BİŞEY NE OLDUĞUNU BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Marmarada var galiba. Henüz bizde yok. İnşallah gelmez.
Burada ne olduğu yazıyor.
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5470
Yorumları: 675
Konuları: 91
Ya bu değişik bişey sümüksü bir yapı ama kirlilikten olduğu belli.misinalara yapışıyor yüzeyi kaplamış.bir de ellerim kaşınıyor dün denizden midye topladım yem yapmak için şu an ellerim ufak ufak iltihap olmuş durumda aman dikkat edin mikrobik bir yapıda bu iğrenç sıvı.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
büyük bir ihtimalle gemilerin kaçak olarak boşalttığı sintine olabilir
Lez arkadaşlar afala konu açmıştı bununla ilgili hüseyinin verdiği linki takip ediniz lütfen
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
dınızın anası cogalıyo arkadaslar denız anasının kalıntısı onlar .
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Lez diyorsunuzda bu gemiler sintine diye kimyasal atık boşaltmazmı oradaki bürokrasiyi bilmiyorum ama diğer yerlerdeki bürokrasiyi bildiğim için nede olsa onlarda tc memuru olduğuna göre burası Türkiye mantığıyla nükleer kimyasallar bile boşaltıyorlardır bu denizlere para herzaman tatlı geliyor bu insanlara
Yorumları: 160
Konuları: 14
gemilerden olabilir çünkü işim gereği madeni yağlarla fazla haşır neşir oluyorum bazı yağlar (özellikle şanzuman ve motor) yağları suyla karışınca tuhaf sarımtırak sümüksü ve hafif köpüklü bir hal alabilir aynı zamanda da bünyesinde bakteri ürediğinden kötü bir koku yayar.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
arkadaşlar daha önce bo konuyu acmiştım okursanız tam olarak anlayacaksınız gemilerden sıltıne bırakamazlar cezası cok ağır arkadaşlar sonra bu lez butun marmarada mevcuttur hemen hemen su üstünde var kısım kısım arkadaşlar....
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5470