Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haydi şarkışlaya bir iki
arkadaşlar bu akşam 4 eylül mavitrenle şarkışlaya gideceğim  gelmek isteyene duyrulur büyük bir ihtimalle avcıhakan gelecek başka yokmu gelen!kalma süresi en az beş gün olacaktır ilan olunur
Bul
kamil abi seninle aynı olta başında beklemek bile bana heyecan verirde şarkışla neree bura nere daha yakınlarda birgün inşallah .
size rastgele bol avlar inşallah
Bul
Delikli kayanın oraya tahta merdiven ve iki kaya arasına ağaç uzatarak köprü oluşturmuşlar kayaların üzerine rahatlıkla çıkıp olta bırakıyorsun diplerine hamurla bir abimiz 14 kilo yayın almış bu sezon ordan sazan beklerken yayın rastgelmiş.Hamurla 2 tane bekir aldımda yayını hiç duymamıştım.Size rastgele ben bu sezon sazan avlayabildim.Yayına sadece delikli kayanın oraya 3 olta bıraktım ertesi gün geldiğimde bişey çıkmadı sülükler üzerindeydi.Sülük topladığım yerde sülük kalmamış toplamışlar.
Bul
abi sana rastgelsin diyelım resimleri bekliyoruz....
Bul
şu ara zaten kefala vurur yayın sülüğe nadir dokunur neden diye sorar gibi bir haliniz var söyleyim yayın yavaş yavaş ayı gibi kış uykusuna yatarlarda ondan uyuşuk olurlar yani şimdi büyük yemlere bakarlar tam zamanı yanime yani
Bul
Bu akşam gidiyorsun ve şimdi haber veriyorsun e pes yanii size hayırlı avlar olsun resimleri bekliyoruz dört gözle yaw şu yayın etinide hiç yemedik sen bize bir yayın göndersende geçen nihatın tepside yaptığı gibi yapsak kamil ustadan yayın.. bizde buradan lüfer göndeririz hehe ne transfer ama
Bul
biz o transferi 2 senedir yapacazda beceremedik bitürlü ankaraya bi sabah gidip akşam dönmek lazım o iş için gidip levregi bırakıp yayını alıp gelmeli Smile)
Bul
kamil abi Gara trenle(şimdi diyecen gara tren mi kaldı) şimdi oraya çuf çuf mu edecen.havalarda soğumaya başladı.kamp yapıpta akşam donmayın.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Bu arada çekeceğiniz resimleri geciktirmeyin .fotoları çıkarttırana kadar balıklar makinada kokuyor.bizde burda aha bugün aha yarın resimler gelecek diye merak içinde bekliyoruz. neyse hakanda yanındaya ondada makina vardır.bu sefer şeytanın bacağını kırarsınız umarım.
Bul
LeVReKCi yazdı:biz o transferi 2 senedir yapacazda beceremedik bitürlü ankaraya bi sabah gidip akşam dönmek lazım o iş için gidip levregi bırakıp yayını alıp gelmeli Smile)
Nihat Kamil usta bizi üzmez okadar avı bereketli geçerde şöyle bir organizasyona yetecek kadar bir yayını paketleyip buzlara sararak gönderir Kamil ılıpınar bu yaparmı yapar
Bul
ahada aklıma bir fikir geldi.ben derimki bir hafta sonu ortada buluşalım.mesela boluda.balık değilde piknik havasında olur.yada illaki balık derseniz.onuda yaparız.olmaz mı?kamil abide yayın tutarsa buzluğa atar onuda yerik.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haydi şarkışlaya üç dört !!! avcıhakan 7 3,197 19-09-2007, 11:30
Son Yorum: avcıhakan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi