Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ankarada otoparkta bomba
balıkla alakası yok ama benle alakası var.arkadaşlar 300 metre yanımızda çok katlı otopark var.şüpheli bir araç da bomba çıktı.çevredeki binaları boşalttılar.polislere sorduk.köpekler bomba bulmuş.yüklü miktarda var dediler.valla kaçan kaçana.abdi ipekçi parkında inasanlar doluştu.ve güvenlik önlemlerini dahada arttırıyorlar.
Bul
geçmiş olsun ilker aman dikkat et kalabalık yerlerde dolaşma
Bul
erden abi bomba olayları ankaraya da bulaştıya pes doğrusu.
kardeşim otoparkın 6 bina yanında eşim tam karşısında çalışıyor.binaları boşalttılar.yazık valla ya.
Bul
Ankara muhtemel bir facianın eşiğinden döndü. Sıhhıye'de bulunan çok katlı otoparkta patlayıcı yüklü minibüs ele geçirildi.

Polis köpeklerinin tepkisi üzerine emniyet görevlileri otoparkta patlayıcı yüklü minibüsle karşılaştılar.

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevredeki binalar da anonslarla boşaltıldı.

Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz bölgeye gelerek çalışmaları yerinde takip etti..

Polis köpekleri buldu

Olay yerine gelen Ankara Valisi Kemal Önel faciadan dönüldüğünü söyledi.

Vali Önel, "11-12 Eylül günleri polis arama yapıyor. Dedektör köpeklerin tepki vermesi nedeniyle arama yoğunlaştırıldı.

Patlayıcı yüklü bir minibüsle karşılaştılar. Çok miktarda olduğunu söyleyebilirim. Ankara polisinin titiz çalışması muhtemel bir felaketten kurtarmıştır.

Eyleme dönüşmesi halinde neler olabileceğini düşünemiyorum.
Sahte plakalı bir minibüs üzerinde çalışılıyor." dedi.

Kaynak : internet haber

Geçmiş olsun ilker
Bul
sağol harun abi.biraz uzak sayılırız ama bende sıcağı sıcağına pencereden bakıyorum.her taraf polis.
Bul
tüm ankaralı dostlara geçmiş olsun haberleri dikkatle izliyorum işallah cankybı olmadan imha edilir bu bomba
Bul
demin haberlerde dinledim görüntüler vardı hala etkisiz duruma getirememişler
Bul
iyi haberler gelir inşallah
Bul
yaw şu bombalara harcadıkları parayla bir çeşme yaptırsalar ya ne millet bunlar yaa
Bul
araç mercedes vito minübüs müş.artık ne kadar bomba var siz tahmin edin.etkisiz hale getirmişler.zaten eylemlerde kullanmak için burayı depo olarak kullanacaklarmış.burdan alıp başka yerde kullanacaklarmış.yoksa o otopark 6-7 katlı beton yığını alt katlarda 20-30 dükkan var.ara katta mescit var.yani patlama olsa bina yıkılırdı.yan binalar ne olurdu bilmiyorum.allah korusun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ankarada deprem yalova tatar 36 4,739 13-03-2008, 12:05
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi