Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul da durum
Biraz av biraz haber olacak
Pazar akşamustu istanbula balığa kilitlendim 2 gün gündüzlü geceli saat 5 gibi çıktım yola ilk ,işim izmarit olacaktı sonrası ALLAH KERİM. Tabii pazar olması sebebiyle yer gök mangalcı kaynıyordu 1m2 yer bulan atı vermiş mangalını bakıyköy sahilden başla eminönüne kadar tüm sahil şeridi gerçi oralarda işim olmazdı ama z.burnundan bir yarım saat rapala çekmek istemiştim nasılsa yolumun üstüydü neyse es geçtik  oraları kıyı kıyı eminönüne kadar geldim köprü üzerinde baktım arabalar çekmiş bir boşluk bulup bende çektim küçük kamış vardı çocuğa aldığım fazla teferruata girmeden atı verdim köprü üzerinden ismarit 1 ad geldi birkaçda istavrit dedim yeter maksat yemli kontrol idi nereyi  Yeniköyü çünkü daha önce orada bolca lüfer alındığını görmüştüm galata köprüsünden geçtim karaköye oraları biraz kolaçan edeyim dedim birde köprü altında arkadaşımız var takımcı onuda ziyaret ettim karaköydede  aynı hafta sonucular izdiham halinde hiç sevmem aralara girmeyi hiç takım açmadım arkadaşın dükkanda 11-12 yi ettikten sonra boğaza doğru yol alacaktımki baktım karaköyde tanıdığım arkadaşlar yemli lüfere atmış illa dediler gel takıl eh acelem olmadığından 3-4 saatte orada durdum istavrit uğraşırsan gecede geliyor oradan lüfer takımlarına tık yoktu 01.2  02 gibi onları evlerine bırakıp doğru yeniköye gittim yemli takımları çıkartıp yemliye bakıcam sabah saatlerine kadar ama yem torbasını karaköyde unuttuğumu anladımbu arada yeniköyde 4-5 sandal çalışır vaziyette birşeyler yapıyordu ben düştüm yemlik peşine ama nafile lüferin kaynadığı yerde ne arar gerçi zamanda kısalmıştı sabaha birşey kalmamıştı rapala takımlarını hazırladım
teknelerin bulunduğu bölgeye birkaç atış yaptım ama akıntı felaket ilişkende oldukça fazla yani anlayacağınız zor bir oyun olacak biraz daha ileri gittim burun gibi bir yer ezan okunurken ben atışlara başladım  makinamın misinasıda bitmişti istediğim uzaklık ve derinliği bulmak imkansızlaşmıştı makinanın altına dolgu olarak inşaat ipi sarmıştımki artık inşaat ipi makinadan çıkma gereği duyuyordu. Hava iyice aydınlandı teknelerde koptu geldi koptu geldi  benimle tekne arasındaki mesafe 50 mt yok bile balık orada çekiyorlar görüyorum resmen 10 dk da bir balık alıyorlar hepside lüfer güvendiğim bir iki rapalamıda ilişkene taktım koptu gitti anladımki bu gün bize hayır yok saat 10 olmuştu topladım takımları denize girdim birazda kestirdikten sonra karaköye geri döndüm Akşam 6 ya kadarda orada takıldıktan sonra istoça malzeme alma niyetindeydim ama saat geç olmuştu kapatmışlardır diye düşündüm dükkanın kartı varmışki tel açıp kaçta kapıyacağını sordum 7 ye kadar buradayız dedi tamam dedim bekleyin geliyorum ama dedim sen şimdi beni tanımazsın ben diğer arkadaşla anlaşıyorduk bi şekil hani ben dedim uzun boylu falan filan adam tanımadı tabii dedi uzun boyluysan bugün 12 dev adamın maçı var kazanırlarsa sana dükkanın anahtarlarını veririm hehe neyse 7 ye 10 kala istoçta aradığım dükkana vardım telefonda konuştuğum adamı buldum başladım konuşmaya burada bulduğum malı niye karaköyde bulamıyorum diye mecburmuyum buralara gelmeye diye ayrıca istediğim malda yoktu bu arada görüştüğüm adam firmanın sahibiymiş arada bir gelirmiş iyide bir dostluk kurduk açtım bizim siteyi gösterdim adama tişörtümde üzerimdeydi sağolsun istediğim rapaladan Ankarada depoda 5 ad varmış onları getirtecek ayrıca ithalat siparişlerindede yokmuş onlarıda ithal edecek ayrıca banada 1 rapala hediye etti bunu mutlaka denememi söyledi levrek için
Evet bir gece bir gündüzde böyle geçti
not Confusedadece ve sadece lüfer peşindeydim başka balıklarla hiç ilgilenmedim
Bul
harun abi valla belgeselin anlatımlı hali olmuş,çok güzelde olmuş,
aradığın rapala nın markası ne abi,bende merak ettim şimdi Smile
paylaşım için teşekkürler..
Bul
Aytekin belki pisikolojik bir durumdur bilemiyorum ama herkesin kendine göre iyi gelen uğur saydığı veya iş yaptığını düşündüğü bir takımı vardır binlerce çeşit rapala var hepsini ben nasıl deniyeyim ömür ve para yetmez benimkisi takıntı olabilir ama olsun benim uğurumda bu
Bul
harun abi rapalanın renkleri güzel bencede iş yapabilir belki buralarda,bu rapalayı lüferdemi kullanıyorsun...markasını okuyamadım abi...
Bul
harun gittigin yerler özellikle bogaz tarafflarıysa bi alo de saat geçde olsa bi mesaj falan at yaww bazen uyku tutmuyor canım sıkılıyor atlar gelirim .
o rapala nın mavisi aliçonun teknede güzel palamut aldı geçen sene aliço bile şaşırmıştı o dandik rapalayla nasıl palamut tutun diye bayada tuttmuştu iş yapabilir.
bi sabah hava aydınlanmadan kalkıp istanbulu turlamayı düşünüyorum sarıyerden eminönüne oradan karşıya üsküdardan taaaa anadolu fenerine naksat resim çekmek istanbulun bogaz şeridini insansız arabasız saatte ne dersin harun
Bul
MABER yazdı:harun abi rapalanın renkleri güzel bencede iş yapabilir belki buralarda,bu rapalayı lüferdemi kullanıyorsun...markasını okuyamadım abi...
Evet Aytekin sarıkanat ,çinekop, lüfer daha tam veya kaba lüfer almadım bununla ama palamut sarıkanat çinekop aldım hemde olmadık zamanlarda ve yerlerde ama çoğu yerlerde yok bulamadım artık ithalatcısına durumu anlattım ithalatını yapacaklar onlarda haklı binlerce model ve çeşit var hangisinin iş yapacağını bilemezler
Bul
bu rapalanın aynı renkte olanında cumartesi günü karaköydeki spot balıkçılıktan aldım. sepete indirimli rpaala doldurmuşlar. biraz karıştırdım. baktım bu rapalanın aynısı. markası farklı sadece. benim aldığımın markası pelikan veya daiwa idi sanırım. 3.90 ytl fiyatlıydı. hemen 2 tane aldım. başka rapalalardanda doldurdum sepete. inşallah iş yaparlarda verdiğim paralar boşa gitmez. bir tanesi bile iş yapsa yeterli benim için.Bobo Bobo
Bul
Zevkle okudum. İşte deniz ve kıyı balıkçılığının zorluklarını bilmeyenler için ders gibi olmuş.
Bul
LeVReKCi yazdı:harun gittigin yerler özellikle bogaz tarafflarıysa bi alo de saat geçde olsa bi mesaj falan at yaww bazen uyku tutmuyor canım sıkılıyor atlar gelirim .
o rapala nın mavisi aliçonun teknede güzel palamut aldı geçen sene aliço bile şaşırmıştı o dandik rapalayla nasıl palamut tutun diye bayada tuttmuştu iş yapabilir.
bi sabah hava aydınlanmadan kalkıp istanbulu turlamayı düşünüyorum sarıyerden eminönüne oradan karşıya üsküdardan taaaa anadolu fenerine naksat resim çekmek istanbulun bogaz şeridini insansız arabasız saatte ne dersin harun

Yaw nihat alo diyecem ama çalışan adamsın istirahat saatlerinde rahatsızlık olur düşüncesiyle aramıyorum ama inan gece 3 ten sonra istanbul okadar güzel oluyorki anlatamam trafik diye birşey kalmıyor
nemi derim ? ALLAH derim
Bul
yaw sen 12 den önceyse ara sonraysa mesaj at uyarsa gelirim uymassa kusura bakma derim kırılacak darılacak degiliz bu satten sonra birbirimize gelmedim diye Smile)
bi sabah istanbulu dolaşalım orada resim burada resim bayadır istiyorum uygun bi zamana ayarlarız
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 45,158 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  İstanbul Anadolu yakası Çarşamba maxtar 20 3,304 17-09-2011, 00:26
Son Yorum: ufuktan26
  galata köprüsünde son durum akif 21 4,295 16-09-2011, 15:01
Son Yorum: xfisher
  23/5/11 istanbul boğaz şerpa 26 4,839 26-05-2011, 17:34
Son Yorum: keser35
  Palamut ..İstanbul Boğazındada kıyıdan çapari H.A.R.U.N 59 10,058 19-10-2009, 17:02
Son Yorum: tepeli35
  İstanbul av raporu H.A.R.U.N 44 7,027 15-09-2008, 12:10
Son Yorum: MaVrUşGiL
  31 Ekim Eminönü- Köprü ve Karaköy' de Durum. Boğaziçi 16 3,110 01-11-2007, 15:24
Son Yorum: Boğaziçi
  19 Ekim Kavat'ta Durum Boğaziçi 20 3,092 20-10-2007, 18:22
Son Yorum: balıkoltası
  İstanbul Balık Avı SinekOltasi 28 4,796 08-08-2007, 12:49
Son Yorum: SinekOltasi
  30 Temmuz Kavak'ta Durum. Boğaziçi 8 2,018 31-07-2007, 23:57
Son Yorum: balıkoltası

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi