Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SAROZ ;ERİKLİ - MECİDİYE BÖLGESİNDE NİYE BALIK YOK YAHU?
Bu sene Temmuz ve Ağustos aylarında oradaydım fakat bir kac levrek dışında balık diye birsey göremedik..Balıkcılar tekne ile gidiyor bomboş geliyor.. Orada balık neden yok ? Varda bizmi tutamıyoruz..
Bul
fayik abi aramıza hoşgeldin..
saroz dada balık yoksa yandıgımızın resmidir hayırlısı olsun ne yapalım ama sarozdan av yapan pek yok aramızda .
av anılarınızı resimlerinizi bekleriz kolay gelsin rastgele
Bul
aramıza hoş geldiniz faik abi balıkçılar boş dönüyorsa vardır bi şeyler ufak balıktamı yok ?
Bul
Faik abi aramıza hoşgeldin
Oralarda balık olmaması imkansız acaba siz yanlış yerlerdeme aradınız balığı.Oralardabalık yoksa marmaradada yokur ne bileyim imkansız oralarda balık olmaması acaba lüfer sürülerimi volta atıyor orada
Bul
Sarozda balık yoksa lüferin istavritin palamutun birer albümünü yaptırayımda cocuklarıma gösteririm baari lüferin palamutun ne olduğunu
Bul
aramıza hoş geldin.
Bul
fayik bey aramıza hoş geldin
Bul
Faik abi aramıza hoşgeldin
Bul
fayik yazdı:Bu sene Temmuz ve Ağustos aylarında oradaydım fakat bir kac levrek dışında balık diye birsey göremedik..Balıkcılar tekne ile gidiyor bomboş geliyor.. Orada balık neden yok ? Varda bizmi tutamıyoruz..

abi sen benim memlekete gitmişsin, orada nasıl balık olmaz, ibrice limanından denedinmi, busene giden arkadaşlar kilolarca balık tuttu, yada sana denk gelmedi heralde
Bul
fayik yazdı:Bu sene Temmuz ve Ağustos aylarında oradaydım fakat bir kac levrek dışında balık diye birsey göremedik..Balıkcılar tekne ile gidiyor bomboş geliyor.. Orada balık neden yok ? Varda bizmi tutamıyoruz..

19.08.2007 pazar günü Saros körfezi, Güneyli köyü önlerinde 15mt sularında; saat 10.00 civarında tutulan 32 kg. akya ve aynı günün akşamı (15.00 gibi) resmi şu an mevcut olmayan 4 kg lık bir sinarit tutuldu.
Saros da her zaman balık var.. SmileSmile

sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  asosda balık safarisi bursacan 3 3,592 04-12-2006, 18:05
Son Yorum: hurkan_2000
  ayvalık taraflarında balık avlamak pardallian 5 4,026 24-08-2006, 10:56
Son Yorum: pardallian

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi