Merhaba degerlı abılerım ve arkadaslar..bu hafta sonu çipura için zeytınelıne gıdıcem..bu bölgede avlanana arkadaslar varsa tavsıye edecegı yerler varsa ögrenmek ıstıyorum saygılar ..rasgele..
Zeytineli'nde çipura
|
24-08-2007, 15:36
anlasılan kımsenın bılgısı yok
![]() ![]() ![]()
24-08-2007, 17:06
belki o bölgede oturan arkadaş yoktur. çevredeki balıkçı ahalilerine bi sor nerde çıkar diye daha iyi olur diye düşünüyorum k fevzi kardeşim.
24-12-2007, 14:56
blue_zaire yazdı:Merhaba degerlı abılerım ve arkadaslar..bu hafta sonu çipura için zeytınelıne gıdıcem..bu bölgede avlanana arkadaslar varsa tavsıye edecegı yerler varsa ögrenmek ıstıyorum saygılar ..rasgele.. Adın yazılı olmadığı için, ismin ile seslenemiyorum...Bahse konu yerin en verimli olduğu zaman dilimi...Mayıs ayının ilk haftası- ile Eylül ayı sonuna kadar olan zaman dilimidir...Gerçi diğer zamanlarda da balık veriri ama..Seyrek verir..Bilgine kardeşim...
07-08-2008, 16:12
Ace misin belli.Balıkçı balık tuttuğu yeri söylemez.
![]()
07-08-2008, 17:30
hocam bizde olmaz öyle şey herkes bilgisini paylaşır
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
07-08-2008, 20:32
cimbo yazdı:Ace misin belli.Balıkçı balık tuttuğu yeri söylemez.Hocam Bu sitede herkez her noktayı virgülüne kadar söylüor Katılımınız daim olursa sizde görürsünüz Acemilik konusuna gelirsek bu tarz yakıştırmalar yapmıyoruz yakışmaz bize. Hepimizin birbirinden öğreneceği çok şeyler var Öğrenmenin yaşı ve sonu yoktur bilirsiniz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi