Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursa-Güzelyalı-Altınkum dan Sevgilerle..
Öncelikle bu şekilde bir paylaşım ile balık avcılığını sevenleri toplama düşüncesinde olan site yönetimini kutlarım. güzel paylaşım olmuş içerik zengin ve herkes birbirinin yardımına koşuyor. bu çok güzel bir olay. bende biraz siteyi kontrol ettim ve üye olarak katkıda bulunmaya karar verdim. ben bursa güzelyalı altınkum mahallesindenim. her yıl yaz gelsede balığa çıksak diye can atıyoruz ama bu sene açıkcası soğudum balıktanda bursalı dostlarım bilirler güzelyalıya feribot geldi ve kıyı balıkçılığını baya bi darbeledi. güzelim mırmırlar ortadan kayboldu. yani anlıyacağınız tadı biraz kaçtı. bende usanmadan bölgeye yakın yer araştırmasına girdim ve bir yer tespiti yaptım. şu anda o bölge üzerine çalışmaktayım. ilk avımda 5-6 adet güzel eşkina aldım. şimdi merakım eşkina olan bölgede başka hangi balıkların olacağıdır. tüm site sakinlerine selamlarımı sunarım. avınız bol oltanız sağlam olsun Smile
Bul
Alkisfatih bey aramıza hoşgeldiniz katılımlarınızın ve paylaşımlarınızın devamlı olmasını dileriz .
eşkina genelde kaya diplerinde yaşar bu nedenle iskorpit ispari levrek olabilir ve kayalık arkası kumluksa her türlü balık tutulabilir kalkan kırlangıç lüfer istavrit yani yerinize göre her balık olabilir.kolay gelsin rastgele Alkis
Bul
aramıza hoşgeldin, iyi vakit geçirmen dileğiyle
Bul
Saolun dostlar hoşbulduk.

LeVReKCi yazdı:Alkisfatih bey aramıza hoşgeldiniz katılımlarınızın ve paylaşımlarınızın devamlı olmasını dileriz .
eşkina genelde kaya diplerinde yaşar bu nedenle iskorpit ispari levrek olabilir ve kayalık arkası kumluksa her türlü balık tutulabilir kalkan kırlangıç lüfer istavrit yani yerinize göre her balık olabilir.kolay gelsin rastgele Alkis

evet abi dediğim yerin arkası kumsallık fakat bizim bu taraflarda pek kırlangıç ve kalkan kalmadı artık kısmetimize ne çıkarsa Smile yanlız en büyük sorun kaliteli yem. borukurtları ne hikmetse sezon başlayınca şişirilmeye başlanıyor ince ince oluyor buda avı etkiliyor. aslında sitemize üye bu işi yapan birileri varsa ona bir bölüm açıp bize yardımcı olsa hiçte fena olmaz en azından aldığımız paketten çıkacak kurdu şansa bırakmaz güvenebileceğimiz dostlarımızdan alırız.
Bul
aramıza hoş geldin bursalı arkadaşların siteye katılması benim çok hoşuma gidiyor yavaş yavaş çoğalıyoruz burada inşallah hep birlikte bir organizasyon yaparız
Bul
saol mürsel ve hakan bende zaten bursa dan dostların çok olması yüzünden burayı tercih ettim. bu akşam çıkmaya niyetlendim ama gene poyraz varmış. ama genede bu akşam şansımı deniyecem. belki çalkantıda daha güzel olur. gelmek isteyeni güzelyalıdan alabilirim.
Bul
Arkadaşım aramıa hoş geldin
Eşkinanın olduğu bölgede her türlü balık olur eşkina balıklar arasında erken uyarı sistemi gibidir savunma konusunda bunu diğer balıklar bilir ve eşkinanın olduğu yerde çoğu balık bulunur genelde
Bul
inşallah güzel balık olur biz dün akşam ilk önce narlı sonrada kurşunluda mırmır aradık bulamadık gece bayada geç döndük bu gece olmaz ama yarın sabah lüfere çıkalım diye bir düşüncemiz var mudanyadan daha tam kesin değil bide onu deneyeceğiz.dünün yorgunluğu olunca bu akşam zor gibi duruyor ama mutlaka bir gün takılırız
Bul
aramıza hoş geldin
Bul
boranmursel yazdı:inşallah güzel balık olur biz dün akşam ilk önce narlı sonrada kurşunluda mırmır aradık bulamadık gece bayada geç döndük bu gece olmaz ama yarın sabah lüfere çıkalım diye bir düşüncemiz var mudanyadan daha tam kesin değil bide onu deneyeceğiz.dünün yorgunluğu olunca bu akşam zor gibi duruyor ama mutlaka bir gün takılırız

Doğrudur mürsel bende mırmır çok aradım ama bulamadım. eşkina garanti hatta bi ara at çek yaptım gerçi saati saatine günü gününe tutmuyor ama ben gene güzel balık alacağıma eminim. bu akşam deniyeyim pazartesi haber veririm.

Hoşgeldin mesajı yazan herkese çok teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bursa'dan Selamlar... umitdulger 20 2,746 05-10-2011, 15:39
Son Yorum: Lakerda
  bursa dan selamlar kaptan caos 31 5,298 03-08-2007, 10:34
Son Yorum: istavritci
  Bursa dan yeni katılım denizler prensi 23 3,372 19-05-2007, 21:56
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi