Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
en son acılan konular ve cevaplar bölümü !!
en son acılan konular ve cevaplar bölümü sizce kaldırılmalımı yoksa eskı uygulama dewam etmelımı? saygılar.rasgele...
Bul
bence devam etmeli takip etmesi kolay oluyor
Bul
mursel'e sonuna kadar katılıyorum. siteyi açtığımda ilk baktığım yer en son açılan konular kısmı ve çok pratik oluyor.
Bul
arkadaşlar bu konu dönem dönem konuşuluyor normalde hiçbir dorum sitesinde ilk 10 yoktur ve site yavaşlatır fisherman denemeler yapıyor ilk 10 açılıp açılmama durumu birkaç günde kesinleşecek daha tam bişey belli degil yani.
ayrıca ilk 10 açık oldugu zaman konu kaçırmalar olabiliyor ama kapalı oldumu konu kaçırma şansı yok yukarıdaki tüm mesajlar ve yeni mesajlar bölümünden anlık takip edilebiliniyor .
birkaç gün içinde neyin nasıl olacagı kesinleşecek.
inanın bende ilk başta zor geldi alışamadım ama yavaş yavaş alışınca daha iyi oldugunu anladım.
Bul
bence bu şekil daha güzel fgünün tam k9onularını gorebılıyorsunus konular kaçmıyo takip etmesi bence boyle daha guzel. ilk 10 un yavaşlatma gibi dezavantajı oldugu içinde boyle olması daha güzel sadece alışma meselesi 1 hafta boyle devam etse herkez alışırWink
Bul
bence kalmalı hatta dahada geliştirilmeli, mesela bu hafta en çok okunan konular, bu hafta en çok cevap verilen konular gibi şeyler olmalı ki önemli ve hararetli kısımları kaçırmayalım
Bul
alien13 yazdı:bence kalmalı hatta dahada geliştirilmeli, mesela bu hafta en çok okunan konular, bu hafta en çok cevap verilen konular gibi şeyler olmalı ki önemli ve hararetli kısımları kaçırmayalım

haklısın alibey olabilir dikkate alacagız bunları teşekkürler
Bul
LeVReKCi yazdı:
alien13 yazdı:bence kalmalı hatta dahada geliştirilmeli, mesela bu hafta en çok okunan konular, bu hafta en çok cevap verilen konular gibi şeyler olmalı ki önemli ve hararetli kısımları kaçırmayalım

haklısın alibey olabilir dikkate alacagız bunları teşekkürler

nihat abi "bey" demesen daha ii olur sanki, Smile
Bul
tamam ali anlaştık çokda sevindim bey lafını oldum olası sevmem Smile
Bul
Öncelikle forum bu şekilde çok daha iyi takibi kolay bencede bu şekilde kalmalı. Ayrıca şu beyli mesajlar çok sıkıcı bey denmedi diye kimsenin kızacağını sanmam sonuçta burda arkadaş ve aile ortamı var resmiyette bu tadı bozar.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi