Yorumları: 2,512
Konuları: 82
tatilden dönen aahmet e hoş geldin diyorum diğer benim bilmediğim arkadaşlarda varsa onlarda hoş geldiler.bir laf vardır yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat derler bende aynen öyle diyorum arkadaşlara görüp yaşadıklarınızı anlatın bizde sizlerle yaşayalım.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
M.Ali abi iyi diyorsun tatile giden var gelen var gidecek olan var gidemeyecek olan var ama en güzeli her günümüzü tatil heyecanı gibi yaşasak hayat ne kadar güzel olacak iyidede hayır kötüdede hayır olduğunu unutmayalım olumsuzluklarada sevinmek lazım belki bizim için daha iyidir
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Hayatım da bir kez tatile çıkmadım ben..
Harun yazdı:M.Ali abi iyi diyorsun tatile giden var gelen var gidecek olan var gidemeyecek olan var ama en güzeli her günümüzü tatil heyecanı gibi yaşasak hayat ne kadar güzel olacak iyidede hayır kötüdede hayır olduğunu unutmayalım olumsuzluklarada sevinmek lazım belki bizim için daha iyidir
çok haklısın kim istemez hergünü tatil gibi geçsin ama biz amatör balıkçıların nerdeise hergünü tatil gibi zaten bir bakıyorsun istanbulun bir tarafın öbür akşam diğer tarafında ,akşam tekirdağ sabah mesaide valla hayatın her anını değerlendirmek lazım çüki çok güzel
DarkDream yazdı:Hayatım da bir kez tatile çıkmadım ben.. 
burhan o zaman bize takılacaksın uykusuzluğu yorgunluğu bahene etmeden kısa mesafede çok güzel tatil yaparsın