Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kızılırmakta su fazlalığı var.
15 gün önce kızılırmaktaydım.su çok fazla idi .3 -4 tane bekir 3tane çay balığı yakaladık.bu suyu ankaraya 2 gün verseler barajlar dolar taşar.durgun yer çok az bulduk .yoksa oltayı alıp götürüyor.
Bul
ilker senin tatlı su avcılığın süper seni bide denize alıştıralım hiç olmazsa denizde olta takılması diye bi şey yok kıyıdan atmazsan seni açık denizlere götüreyim marmara yani tebrikler Alkis6666AlkisBoboBobo
Bul
erden abi şimdi malzemeciden geliyorum.bana 2-3 tane çapari verdi.beni ancak bunlar denizde idare eder.başka ne yapayım.atarım çekerim.varsa bana bir kaç olta söyleyin tabi mevsimine göre .ordan onu alayım.bandırmada tutacağım.yoksa sazan oltamı atarım belki değişik bir deniz sazanı gelir.varsa tabiiiii.
Bul
o köprüden karşıya geçerken aklıma indiana jones filmi geldi.halata bi tutundum ürke ürke karşıya geçtim.tahtalar arasıra kırılmış.çivilerin olduğu yere basa basa geçtim.bide sallanıyorki görecen. bizimki tam macera yani.
Bul
insanlar hala bu şartlardamı karşıdan karşıya geçiyorlar yazıktır memleketim insanına. yazıktır. o tahtanın altı çıksa ne olacak. gitti ilkerim işte al başına iş ne oldu? bizim bi co admin arkadaş vardıda kızılırmakta tahta köprüden aşağı düştü. yazıklar olsun ki bize hala gelişmemişlik devam ediyor. hakkımızda hayırlısı yapın bi köpri şuraya yapın.. insanlar macera filmi çevirmesin. epecede uzunmuş köprü maaşallah....
SerenaY66 yazdı:erden abi şimdi malzemeciden geliyorum.bana 2-3 tane çapari verdi.beni ancak bunlar denizde idare eder.başka ne yapayım.atarım çekerim.varsa bana bir kaç olta söyleyin tabi mevsimine göre .ordan onu alayım.bandırmada tutacağım.yoksa sazan oltamı atarım belki değişik bir deniz sazanı gelir.varsa tabiiiii.

ilker malzeme bol benim arabanın bagajı bana ait deniz malzemesi dolu botundan tut yatağına kadar yarın sabah elden geçircem her şeyi merak etme
Bul
bu noktanın 3 km aşağısında ve 2 km yukarısında taş köprü mevcut ama insanlar bir noktadan bir noktaya yürümek zor geliyor olmalıki bunu inşa etmişler.çok sağlam denilebilir.bu köprünün biraz daha kısası ve eni yarı yarıya olan bir köprü daha var. ama o çok sallanıyor.sanki salıncak gibi.onda bayağı bir korkmuştum.onunda bir ara gidersem fotosunu yollarım.burası ankara kalecik ilçesi alibeyli ve buğra köyleri arası.tren yoluda fotoyu çektiğim yerin hemen arkasında.
Bul
aslında kesikköprü de kapulukaya da ağız ağıza dolu olduğu için oralarda su azdır diyordum ama, demekki barajlardan su bırakmaya başlamışlar. yayın alamadınız mı?
Bul
maalesef su fazlalığından yayına el atamadık.
Bul
rastgele güzel resimler suya ihtiyaç var işallah daha
bol olurda su sıkıntısı biter.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kızılırmakta yayın (eylül sivas) avcıhakan 38 7,559 10-11-2010, 00:11
Son Yorum: boris
  Kızılırmakta Balık Avım Eşkiya Hunter 16 3,592 03-07-2007, 11:42
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi