Yorumları: 6,298
Konuları: 143
dostlar sırtı ve derin su için çıkrık makinalara bakıyordum..fiyatlar bakılacak gibi değildi....bende bu makinayı buldum,0.41mm 300 metre kapasitesi var fiyatı çıkrıklara göre çok iyiydi,bende aldım...işallah bu haftasonu zaman bulursam deniyeceğim....
herkese rastgele...
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
güle güle kullan..güzel makinaya bernziyor...inşallah çok iyi balıklar çekersin yeni makinanla...saygılar...rastgele..
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
aytek hayırlı olsun güzel makine işallah güzel ve büyük avlar yaparsın da bizde resimlere bakar avunuruz
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
güle güle kullan makinayı sırtıda ve derin su sırtısında kullanma derim baya zorlarsın makinayı bende bakmıştım bu makina aynı damın disance serisini kopyası hatta satıcıyada sölemiştim çin yine kopyalamış diye derin su sırtısında yada normal sırtıda kamış kullanmasan aslında tabi benim sadece ufak bi önerim eline eldiven geçir şu yelken eldivenlerinden normal mantar(el olatasına) yap takımını derim tabi bunların hepsi öneri makinayla güsel uzağa atılır yanlız orası kesinn ......
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
güle güle kullan ayyekin bol ve bereketli avlara rastgele
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
aytekin makina surf makinası uzak atmak için kullanabilirsin osman arkadaşımın dediği gibi ama güzel balıklar tutmanı dilerim bi dost olarak saygılar.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
çok güzel kaliteli bir makine güle güle kullanın.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bilgiler ve tavsiyeler için herkese teşekkürler...
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
balikoltasi yazdı:güle güle kullanın. makine surf tipi ileri atış makinası. devri nedir bilmiyorum ama alba genelde 4.3 den yüksek devirli yapar. küçük dişli kullanır. bu da torkun düşmesine neden olur. derin su için 4.1 veya mümkünse 3.5 devirli makinalar düşünülebilir. albastar kısığın çinde ürettiği düşük kaliteli makinalar ve kamışlar.bana kalırsa dünya çapında ismi bilinen markaların olta takımlarını tercih etmekte fayda vardır. (okuma-daiwa-shimano)yoksa bu makinalar güzel bir balıkda yarı yolda bırakır. geçen gün arkadaşımda oldu. o gün ilk atışında lyra marka makinasının ileri -geri sistemi bozuldu ve kafa dışarı çıktı komple. içini açtığımda kalite namına hiçbişey göremedim.
sekiz liralık makinayı örnek gösteriyorsun,o makinanın gücüne ki.Parasına göre makina.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Aytekin sırtı için kesinlikle kullanılacak bir makina değil sende biliyorsun bunun için çıkrık modeli gerekli. Sarkıtmada ve benim anlamadığım atmada kulanabiliyorsun sana kısmeti bol keyifli avlar dilerim kardeşim