Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tereyağlı kaşarlı kiremitte alabalık
arkadaşlar turan köyde alabalık çiftliği var daha önceden çekilmiş fotolardan  (alıntıdır )kapıdağ yarımadası
(narlı)sitesi turan köyü Uysal alabalık çiftliğinden) valla bunları göünce ağzım sulandı  ve sizlerlede paylaşmak istedim
cok güzel yerlermış yücel tesekkurler...
Bul
yücel sonunda oralaragetireceksin beni birhaftasonu abicim cennet gibi orasıya bu arada sabah olmasına karşın nasıl canım balık istedi şimdi hay allah kardeşim paylaşım için teşekkürler
Bul
ya yücel yapılırmı şimdi bu bize sabah sabah ayar oldum valla gönder bigüvec banada yinede paylaşım için tşk.
Bul
o tesisleri biliyorum harika bir yer ama

benim favori alabalik yerim
manyas boğazpınar köyndeki soğuksu alabalık tesisleri
hem doğası müthiş hemde alabalığı harika
Bul
sabah sabah bismillah güne tereyaglı kaşarlı kiremitte alabalıkla başladık akşama neyle kapatacagımız belli oldu gibi Boboteşekkürler yücel güzel görüntüler
Bul
yücel bizi birdaha turan köye gitsinler diye oraları gezdirmedin değilmi.
Bul
istavritci yazdı:yücel bizi birdaha turan köye gitsinler diye oraları gezdirmedin değilmi.

mehmet ali abi dönerken uğrayalım dedim kimseden ses çıkmadı

ama bidahaki sefere aynen bizde onlar gibi yaparız
benden habersiz gidersiniz demek Dovs ağustosu dört gözle bekliyorum72 kesinlikle gelecem oraya canım nasıl çekti şimdi yanında rakıda veriyolarmı..
Bul
[quote=big fish onur]
benden habersiz gidersiniz demek Dovs ağustosu dört gözle bekliyorum72 kesinlikle gelecem oraya canım nasıl çekti şimdi

onur kısmetse eylülde yine gideceğim ozaman beklerim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fırında alabalık nasıl yapılır? nurideniz34 4 1,097 04-07-2016, 16:22
Son Yorum: nurideniz34
  rokalı ızgara alabalık LeVrEkCi 6 5,426 21-10-2006, 23:01
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi