Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HATAY DAN ÇİPURALAR
10 gündür niğde de kiraz topladım.hatay a gelir gelmez ilk iş balık oldu tabii.
-yem kaya midyesi.
-60 gr. gezer kuşun.
-4 no iki adet krom iğne(gezerden sonra kilps,sonra iki adet kol)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tebrikler özgür kiraz resmide manzarada balıklarda ufaklıkta harika çıkmış bereketli olsun devamı gelir inşallahAlkisAlkis71ufaklıgın gözlerinden öpüyorum sevgiler
Bul
dostum harika balıklar..tebrikler..dün akşam çipura yedim,ama çiftlik..denizle çiftlik balığını lezzeti farklı oluyordur herhalde..afiyet olsun..rastgele.
Bul
bereketli olsun özgür kardeş tatlı kızını bizim için öp. afiyet de olsun tabiki.
Bul
Maşallah balıklar da kirazlar da harika ellerine sağlık. Bereketli olsun Özgür...
Bul
özgür kirazlar ve manzara harika balıklarda muhteşem tebrikler
Bul
herkese teşekürler arkadaşlar.
Bul
çok güzel balıklar normal midyeden daha iyimi iş yapıyor yoksa sırf zor düşüyor diyemi kullanıyorsunuz kaya midyesini bide siyah kısmını atıyormusunuz şimdiden teşekkürler...
Bul
Tebrikler Özgür abi guzel balıklar
Bul
tomy77 yazdı:çok güzel balıklar normal midyeden daha iyimi iş yapıyor yoksa sırf zor düşüyor diyemi kullanıyorsunuz kaya midyesini bide siyah kısmını atıyormusunuz şimdiden teşekkürler...

kaya midyesinin içini çıkartıp ikiye bölüp kullanıyorum.tabii biyük ve etli olanları seçiyorum.şimdiye kadar yengeç,karides,sübye(küçük),antep fıstığına benzer kum midyesi kullandım.sizin büyük midyeyi hiç denemedim.ama bunların içinde en iyi iş yapan çipurada kaya midyesi.ayrıca avlandığım mekanda çok var,toplaması kolay,sert olduğu için düşmüyor.diğer balıklar yemiyor pek.koku problemi olmuyor,karides ve sübye de olduğu gibi....
siyah kısmınınıda takıyorum,ama takmadığımda oluyor.bir şey farketmiyor.
çipurada kendi dneyimimden söylüyorum takım çok önemli.kuşun ağır olacak yem dipte oynamayacak akıntıdan.birde ilk vuruşta kesinlikle çekmem ben,çipura iğneyi hemen almıyor.en az 6-7 vuruş beklerim.sonra misinayı elimle kontrol ederim.çipura bazen iğneyi alıp yatıyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iskenderun-hatay balık avı resimleri ozoca51 13 5,893 31-12-2009, 19:18
Son Yorum: Can ARSLAN
  kocaman çipuralar !! blue_zaire 21 3,867 17-12-2007, 10:30
Son Yorum: istavritci
  hatay da sargoz-mercan-domuz-balon vs. ozoca51 22 4,191 17-12-2007, 00:30
Son Yorum: efese
  KİLOLUK ÇİPURALAR ozoca51 31 6,051 12-09-2007, 23:58
Son Yorum: Avcı Altan
  Çipuralar kiloluk ;) dearyildirim 30 5,724 09-05-2007, 12:40