Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hala canli mercanlar
samsunlu bekir abiyle bugunku mercanlari video ya cektik ,her cikan kilonun uzerindeydi,yem olarak bekir abi uskumru bende butun sardalya kullandim ,10 tane mercan ve diger cesit baliklar yakaladik
[youtube]DTOWP-t3pBo[/youtube]

[youtube]KfMNOgX-kl4[/youtube]

[youtube]L1thCThOfhs[/youtube]
Bul
sonuncuyu eklememisim buda eve donuste butun yakaladigimiz baliklarin goruntuleri ,hava karariyordu onun icin net cikmamis

[youtube]GodrzKfofzo[/youtube]
Bul
Güzel görüntüler. Keyifli av olmuş, teşekkürler Bahri.
Bul
bahri bereketli olsun avustulayada bereket var ama görüntüleri 10 saniyelik yapmışsın hemen bitiyo Alkis Alkis Alkis
Bul
ulen bahri yine döktürmüşsün tebrikler

nere kuzusu bunlar bizim kızık çayırının nallı kuzularımı Bobo
Bul
yalova tatar yazdı:bahri bereketli olsun avustulayada bereket var ama görüntüleri 10 saniyelik yapmışsın hemen bitiyo Alkis Alkis Alkis
bekir abinin yakaladiginda aslinda bir iki dakikalik video ydu ama ,eklerken heralde bir yanlislik yaptim ,hepsi 10 saniyelik degildi aslinda ,simdi bir bakarim abi ,eksik ciktiysa bir daha eklerim ,video larida tlf dan cektik aslinda 20 dakka suresi var ama biz sadece baligi cekerken cektik
Bul
gurhan abi tesekkurler abi ekleme icin ,ancak erdem abinin dedigi gibi video lar eksik cikmis ,bende simdi farkina vardim ,bilgisayari degistirdigim icin alisamadim bende anlamadim niye eksik ciktiklarina tekrar yuklemeye calisirim artik yarin
Bul
Rica ederim sorun değil. Bu videolar bile yeterince tahrik edici, durma hemen balığa git diyor adama. Bir de videonun uzunu olsaydı şu an balıktaydım.
Aslında hep yemin takılmasından balığın çekildiği ana kadar süren bir video arıyorum. Fırsat bulduğumda bunu ben çekeceğim inşallah bu arada çeken birileri de olsa çok sevinecem.
Bul
abi ellerinize sağlık duman etmişsiniz balıkları..ordakilrede öğretin balık nasıl tutulurSmile)
Bul
bahri avustralyalıra hatta çinlilere hiç bilmedikleri balık tutma teknikleri öğretti Smile

o avustralyanın balık gurusu sayılır

öyle değilmi bahri buradan oraya taşıdığın özel tekniklerin var Bobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  canlı bunlar.... kaya 14 2,836 04-12-2008, 02:19
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi