Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Sarıyerde balık tutarken gördüğüm motorlar devamlı biryerlere insan taşıyordu merak etmiştim nereye gidiyorlar acaba diye geçen hafta sonu ailemide alıp bu merakımı giderme planı yaptım sarıyerde Nihatın işyerinin oraya park edip bu motorlara bindik 7.5 ytl adam başı gidiş dönüş dahil cocuklardan para almıyorlar motorlar büyük liman diye bir yere gidiyor 1 saatte bir her iki taraftan motor kalkıyor zaten kart veriyorlar dönüşte istediğin saatte istediğin motora bin
Pazar olduğundan bayağı kalabalıktı ama kalabalığa rağmen yinede deniz temizdi
Ben burada hafta içi kalınsa birde geceleme yapılsa acaba ne balık çıkar
diye hayallere daldım denenebilecek bir yer tam boğaz girişi dip kumluk
resimde bir burun görünüyor acaba onun arkası nasıl bir yer bunlar hep soru işareti denemeden öğrenemeyeceğiz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
büyük liman ve daha ne yerler var harun sarıyer çevresinde bi fırsat olsada bi dolaşsak senle liman liman
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ahh bende gezsem şöyle doya doya.istanbul nire ankara nire.
Nihat ege denizinden farkı yok akşam dönerken e5 in halini bilirsin 30 km ist dönüş kuyruğu şöyle bir düşündüm ya burada pırıl pırıl deniz varken millet niye kumburgaz ve cıvarlarına denize gider diye
SerenaY66 yazdı:ahh bende gezsem şöyle doya doya.istanbul nire ankara nire.
İlker sana çok hak veriyorum dün eveli gün kayserideydim deniz yok nekadar darlandım anlatamam
harun abi kayseride deniz yok ama adamlar bir baraj yaptılar.80 km uzunluğunda ama dar bir baraj.adı yamula barajı.kızılırmağın suyunu 1-2 yılda tutarak yaptılar.şimdi kayserililer denizleri olmuş gibi seviniyorlar.üzerinde su sporlarından tutunda ,balıkçılık ve gezinti yapabiliyorlar.hatta kırşehir,yozgat ve niğde nin bazı yerleri burdan sulama olarak yararlanıyor yakındada konya ovasına su yollayacaklar.müthiş bir şey ya.kızılırmak her derde deva.yakındada ankaranın barajlarını doldurmaya başlayacak.
İlker dönüşe bir kaç saat kala airporta yakın bir parka gittim muhteşem bir şey en çok dikkatimi çeken adamlar her yeşilliğe bir mangal yeri yapmışlar olmaz böyle şey
[attachment=7182]
Park girişi parasız tuvaletler parasız
Buda kadir has müzesi
[attachment=7183]
erkilete yakın olan bir tepe var.içinde düğün salonu eğlence yerleri falan .havaalanına giderken solda.kayseriyi iyi bilirim.
ben şimdilik merkezden başka yeri öğrenemedim bu parkıda tesadüf buldum
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
harun seçimden sonraki haftalarda gidelim içimize dert olmasın