Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
thsrt ve şapkalar
arkadaşlar ne oldu  bizim emanetler yola cıktılarmı sabırsızlıkla bekliyoruz
Bul
malzemeler hazırmış oktay şu anda yolda haberi gelmiş yarın teslim alacakmış yarın yada ertesi günde kargoya verecekmiş sanıyorum cumartesi herkesin elinde olur
Bul
İşte benimde form içinde aradığım konu bu idi.Bende sipariş verdim ama ne para ne adres bilgisi verdim.Enson 40-45 gün önce buradaydım bu yüzden bu sohbetlerdende uzak kaldım.Dolayısı ile benim elime nasıl gececek ne yapacağım birisi bana açıklasın lütfen.
Bul
oh ne güzel bir hager artık balıkcı dostlar birbirini heryerde tanıcaklar..emeklerinize sağlık
Bul
altan m giyiyorsan ben sana yollarım basım işleri bitti hafta sonu evlere gelir zannedersem
Bul
cumartesi günü gelirse ben işyeri adresi vermiştim.ancak bana haftaya almak kalır.
Bul
Avcı Altan yazdı:İşte benimde form içinde aradığım konu bu idi.Bende sipariş verdim ama ne para ne adres bilgisi verdim.Enson 40-45 gün önce buradaydım bu yüzden bu sohbetlerdende uzak kaldım.Dolayısı ile benim elime nasıl gececek ne yapacağım birisi bana açıklasın lütfen.

Tişört'leri Çanakkalede yaptırdık. Çanakkaleye döndüğün zaman hemen yaparlar
Bul
yalova tatar yazdı:altan m giyiyorsan ben sana yollarım basım işleri bitti hafta sonu evlere gelir zannedersem

erden abi ben siparisi vermiştim oktay abiye teşekkür ederim.Zaten Çanakkalede yapılıyormuş inşallah çanakkaleye gidebilirsem 3-4 ay sonra alacağım.
Bul
oktay (fisherman)tshirt ve şapkaları şu an itibarı ile teslim almış gayet güzeller diyor kargoya yarın vermeye çalışacakmış
Bul
Haaadi hayırlısı
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi