Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demirköprü barajından havadisler
Arkadaşlar avlandığım yer olan Demirköprü barajında bu aralar bol miktarda sazan tutuluyor.ben gidemedim ama ahbaplardan aldığımız duyumlar böyle.ve üzücü olan da çuvallarla sazanın tutulduğu ve sirkülere hiç uyulmadığıydı,kendi kendime kızıp dururken bir ahbaptan iyi haber geldi,geçenlerde yapılan bir baskınla kişi başı 20-30 olan olta sayısı 4'e indirilmiş,tutulan balıklara el konulmuş ve 500 ytl civarında bir para cezesı kesilmiş,bunu duyunca çok sevindim,çünkü oradaki balıklar benim değil ama benim değil diye katliam derecesinde tutulmalarına da tahammül edemem,bu haberi sizlerle paylaşmak istedim,herkese saygılar..
Bul
güzel haberler bunlar ege dahada yayılacak bu haberler ileride daha sık duyacagız ve zamanla insanlar tamamen bırakacaklar yasak avlanma fazla avlanma diye bişey olmayacak inşallah yeterki kolluk kuvvetleri devlet boşvermesin
Bul
evet güzel habermiş.. sevindim doğrusu..
Bul
sık sık bu cezalar uygulanırsa faydasını görürüz
Bul
Duyarlılıklarımız artığı sürece bu haberlerde artacaktır. Ne güzel olmuş
Bul
Arkadaşlar bu tip şeyler duyduğumuzda muhakkak yetkilileri bilgilendirelim. Onlar da bilsin ki vatandaş bu işten rahatsız oluyor.
Bul
ege hem üzüldüm hem sevindim.ama bundan sonrası için sevindirici.ilgililerin zaman geçmeden bu konuda dahada ciddi adımlar atmasını isterim.3-4 olta bile çok aslında.ben 1 bilemedin 2 oltayla giderim.taşıması bir dert. balık geldiğinde ona koş buna koş zevki kaçar diye düşünüyorum.
Bul
Güzel çok güzel haber.Cezaya devam.Böyle balıkçılara
Bul
adambaşı 20-30 oltamı?bunlar çıldırmış.10 kişi gitse böyle başka kimse olta atamaz.oldu olacak bir trol kiralayıp göle koysunlar.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi