Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
birazdaha dikkatli olalım
sevgili doslar cumartesi akşamı maltepe sahilde malesef üzücü bir olay yaşadım kıyıdan balık tutarken bir vatandaşın elinde oldukça büyük bir martıla çaresizce bakındığını gördüm ve yanına gittim hayvan cağız garip bir biçimde hareketsiz duruyor sadece gagayla saldırıyordu sonradan etrafındaki misinayıfark ettim hayvanın hertarafına dolanıp zavallıyı hareket edemez hale getirmişti işin üzücü yanı malesef misinanın ucunda iğne var olması ve onu yutmuş olması balıktutan arkadaş her halde martıdan ürküp daha kıyıya cekmeden misinayı kesmiş ki bukadar uzun misinda hayvana dolanmış tabiyki balık işiyle uraşmayan insanlar bana sizingibi balıkçılar la başlayan suçlamalarda bulundular gerçı martıyı kurtardım ama oldukça canım sıkıldı lütfen doğada sadece biz yaşamıyoruz eğer oltaya takıldıysa ve iğneyi yuttuysa ona en yakın yerden kesin misinayıki o hayvan cağızda kurtulsun birazdaha dikkatli olalım .Affet
Bul
Ahmet cok iyi yapmışın ellerine sağlık arkadaşım....
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
ahmet abi tebrikler AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
bravo ahmet abi eline sağlık AlkisAlkisAlkis
ahmetkardeş çok güzel birşey yapmışsın tşk.
Bul
duyarlılığın çok güzel helal sana Ahmet abi.
Bul
herkes böyle duyarlı olsa ne güzel olur.. çok iyi yapmışsın abi...
Bul
Ahmet martı yakalanmalarında seni arayabiliriz o zaman
geçenlerdede ben zargana topuyla deneme yapıyorum martının biri topa pike yapıp habire topu alıyor ee bende de balık takımından başka şeylerde var ne olur ne olmaz diye 5-6 tane torpil vardı birini ateşledim ses olsun diye ancak öyle kurtuldum
Bul
Bu tür kazalar bizim buradad oluyor. martı veya karabatağı kurtarıyoruz,sonra millet sırayla hatıra fotoğrafı çektiriyor kazazede hayvancıkla ve salıyoruz.
Bul
valla abi resim çekemedim hayvanın ızdıranı görünce enaz 1 saat uraştık tan sonra kurtuldu
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikkatli Bakın ufuktan26 88 8,875 16-10-2010, 22:26
Son Yorum: ufuktan26
  dikkatli olun canınızı yakmasınlar sipsi 5 2,140 22-05-2006, 11:05
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi