Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının artması ve okulların tatil olması sonrasında çok sayıda öğrenci büyükşehirlerde sahile koşarken, taşrada ise nehirlere akın ediyor.
Sıcak havadan bunalan vatandaşlar serinlemek ve tatil için kendilerine en yakın bölgedeki deniz ve piknik alanlarına akın ederken, yakınında deniz olmayan birçok bölgede ise vatandaş daha çok nehir kıyılarını kullanıyor. Özellikle çocukların zamanlarının büyük bir kısmını geçirdikleri nehir kıyıları, içinde bulundurduğu lağım suları ve çeşitli atıklar sebebi ile de çocukların hayatını tehdit ediyor
[attachment=6993]
[attachment=6992]
[attachment=6991]
alıntı:haberler
keyfe bakın çocuklardaki beee afferim bacaksızlara
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Belki biliyorsunuz. Aklıma geldi. Eski Fransa temizlikten sudan bir haber yaşarken. Su ile temizlenmeyi henüz Osmanlıdan öğrenmeden önce. Önce nehirden içme suyunu alır. Sonra dışkılarını suya atar. Arkasından gelen kişide yine aynı sıra ile bu şekilde devam edermiş. Su ile medeniyete kavuştular. Biz de onların eski haline doğru yaklaştık. Onlar temizlikte bizi geçti. Bizde pislikte onları.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
abi onları öyle görünce insanın çocuk olası geliyo valla
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
çocukluğum aklıma geldi, evden kaçıp kaçıp, bursalı arkadaşlar bilir kaplıkayaya kaçıyorduk, ne günlerdi ama
5 yaşlarında babamla sahilde yüzenleri seyrediyoruz ne güzel yüzüyorlar dedim gittik mayo aldık babam bak sana yüzmeyi ögreteyim dedi iki kolumdan tuttu istinyeden salladı beni bogazın sularına su en az 2 adam boyu derin ben o yüzüş hala yüzüyorum
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)) o yaşlarda yaz gelsede bogazda yüzsek diye gün sayardık kışın
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
keyifleri şimdi iyi de hasta oldukları zaman ya da allah korusun boğuldukları zaman ailelerinde keyif falan kalmıyor
Ege yazdı:keyifleri şimdi iyi de hasta oldukları zaman ya da allah korusun boğuldukları zaman ailelerinde keyif falan kalmıyor
ege ne yazık bu hepimiz için geçerli çocuklar suyu sever suda oynarlar allah korusun hepsini
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
LeVReKCi yazdı:5 yaşlarında babamla sahilde yüzenleri seyrediyoruz ne güzel yüzüyorlar dedim gittik mayo aldık babam bak sana yüzmeyi ögreteyim dedi iki kolumdan tuttu istinyeden salladı beni bogazın sularına su en az 2 adam boyu derin ben o yüzüş hala yüzüyorum
Zaten yüzme öyle öğrenilir. Yok dizini sok kulaç at falan filan olmaz. Çocuğu derine sallıyacaksın can havliyle yüzmeye başlar hemen. Ama yüzme bilmeyen bir adam böyle kolay öğrenemez ha boğulur gider
Benimde sat komando yeğenim var o öğretmişti. Atla dedi 2 boy falandı. Atladım sonra o geliştirdi yüzmemi. Kendisi zaten vapur gibi. Boğazı gidip geliyordu. İzmit körfezinide karşıdan karşıya yüzdü.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Çımariva yazdı:LeVReKCi yazdı:5 yaşlarında babamla sahilde yüzenleri seyrediyoruz ne güzel yüzüyorlar dedim gittik mayo aldık babam bak sana yüzmeyi ögreteyim dedi iki kolumdan tuttu istinyeden salladı beni bogazın sularına su en az 2 adam boyu derin ben o yüzüş hala yüzüyorum
Zaten yüzme öyle öğrenilir. Yok dizini sok kulaç at falan filan olmaz. Çocuğu derine sallıyacaksın can havliyle yüzmeye başlar hemen. Ama yüzme bilmeyen bir adam böyle kolay öğrenemez ha boğulur gider![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Benimde sat komando yeğenim var o öğretmişti. Atla dedi 2 boy falandı. Atladım sonra o geliştirdi yüzmemi. Kendisi zaten vapur gibi. Boğazı gidip geliyordu. İzmit körfezinide karşıdan karşıya yüzdü.
Ben böyle yüzme öğretilmesine katılamam o öğretim tarzı korku üzerinedir.Korku bu şekilde aşılmaz. Bu işin doğru olarak nasıl yapılacağını hepimiz biliriz ve öyle öğretmeliyiz.O kadar çok insan tanıyorumki o korkuyu üzerinden atamayarak halen yüzme öğrenememiş
ALTAYLI yazdı:Çımariva yazdı:LeVReKCi yazdı:5 yaşlarında babamla sahilde yüzenleri seyrediyoruz ne güzel yüzüyorlar dedim gittik mayo aldık babam bak sana yüzmeyi ögreteyim dedi iki kolumdan tuttu istinyeden salladı beni bogazın sularına su en az 2 adam boyu derin ben o yüzüş hala yüzüyorum
Zaten yüzme öyle öğrenilir. Yok dizini sok kulaç at falan filan olmaz. Çocuğu derine sallıyacaksın can havliyle yüzmeye başlar hemen. Ama yüzme bilmeyen bir adam böyle kolay öğrenemez ha boğulur gider![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Ben böyle yüzme öğretilmesine katılamam o öğretim tarzı korku üzerinedir.Korku bu şekilde aşılmaz. Bu işin doğru olarak nasıl yapılacağını hepimiz biliriz ve öyle öğretmeliyiz.O kadar çok insan tanıyorumki o korkuyu üzerinden atamayarak halen yüzme öğrenememiş
abi çocuk bişeyi severse çabuk unutur sevmesse unutmaz ben yzmeyi çok sevdim o korku hiç geldi aslında dedigin dogru herşeyin bi kuralı var bi ögretim tarzı sitili var ama özellikle karadenizlilerde eskidenhele pek bakılmazdı bunlara slla denize yüzsün işte der sallarlardı tabii hazır kıta beklerlerdi ne olur ne olmaz ben çocuguma yapamadım gittim ders aldırdım hala daha korkuyorum