Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekne ile...?
arkadaşlar bu hafta sonu tekneyle balığa çıkacağım.çipura,mercan,karagöz vb. tutmayı düşünüyoruz.tabiiki olursada levrek.3 lü dip takımları,100gr.lık kurşunlar aldım.rapala aldım.sizce başka hangi malzemeler almalıyım.yem olarak karides,süpye ve sardalya aldım.sardalyayı teknede nasıl kullanacağım.ayrıca kaz tüyü filan almaya gerek varmı çipura için?
Bul
valla dostum ben tekne ile karagöz ve levregi durarak tek kanca karedesle tutuyorum ayrıca levregi uzun olta ile gezerek canlı veya suni yemle tutuyorum cipura ve mercan hiç tutmadım bizim orada pek nadir rastlanır çipuraya ama levrek için sandaldan bi tarafa tek kanca karedes at dursun eger canlı yem tutabilirsen istavrit izmarit ispari kaya balıgı olabilir durarak avlanacaksan sırttan tek kanca tak sal oda bi kenarda avlansın. az kaldı deliriyorum ben burada hatta bu hafta sonu gidip tekneyi hazırlamayı düşünüyorum sanırım yavas yavas hazırlık yapar nisan başı gibi başlarım avcılıga .sana rastgele iyi haberlerini bekliyoruz hafta başına:boss:
Bul
Walla çipura,mercan,karagöz için ben tek bir yem kullanıyorum O'da tavuk göğsü 3 lü dip oltasıyla. Levrek için şuan birşey diyemem çünki şuan burada yeme gelmiyor daha nisan dan itibaren canlı tekeye gelmeye başlar nisan ortalarına doğruda sahte balıkla yakalanır.
Bul
teşekkürler arkadaşlar.hava tekneyle çıkılır vaziyette olursa çıkacağım.olmazsa burada akşam kum levreği çıkmaya başladı.kıyıda akşam saat 18-20 arası 2,li dip takımıyla karidese güzel vuruyor.karidesi (canlı bulamadığımız için taze) tüm takıp atıyorum.artık ona takılacağız.çekmeside kolay.fazla zorlamıyor.zorlayan balıklar daha zevkli ama umarım şansımız yaver gider.herkese rastgelsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kumburgaz'da tekne alabora oldu (lütfen can yeleksiz tekneye binmeyelim) Salih Reis 23 3,555 29-08-2012, 18:46
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni tekne HIDIR 25 3,971 08-08-2009, 13:37
Son Yorum: Tropheus
  Tekne geldi orhanekmekci 92 10,643 11-07-2009, 22:31
Son Yorum: orhanekmekci
  uzaktan kumandalı radarlı tekne alperburdur 20 6,341 27-05-2009, 21:06
Son Yorum: bucalıfikret
  Tekne yarın suda ALTAYLI 13 3,156 03-05-2008, 23:45
Son Yorum: Lakerda
  yeni tekne aldım 4,50metre LeVrEkCi 61 9,484 18-02-2008, 10:14
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü: