Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ıldırın bulanık sularından bi levrek
Geçen Cumartesi gece 2 de telefonum çaldı arkadaşlar güzel bir kordon eğlencesinden sonra balığa çıkma kararı almışlar. Saat 4 te beni aldılar ve ıldıra yola çıktık. Saat 5.30 gibi meramıza vardık ve hemen giyinip atladık suya. Çevredeki balık çifliklerinin yüzünden görüş sıfır denecek kadar azdı. 7 metrede agraşona yattım ve bu güzel levrek geldi bende geri çevirmedim. 3100 gr geldi. Ve daha fazla uğraşmadan sudan çıktım. Arkadaşlarda kayda değer bir balık görmediklerini söylediler. İşin güzel yanı bir gece evvel oltala 2750 gramlık bir levreği  tutmuş olmamdı.2 günde 2 güzel levrek çok iyi oldu herkese daha güzel avlar nasip olması dileğiyle rastgele.
Bul
Çok güzel bir balık tebrikler. Bu bizim levrekçinin levreklerine benzemiyor. Daha tombul gibi gördüm. Acaba çiftlikten firar eden levreklerden mi . Belkide mekana göre farklılık ta gösterebilir.
Bul
güzel levrekmiş ellerine sağlık devamını görmek isterim..rastgele
Bul
levrek güzelde ben de pek bizim levrekçinin levreğine benzetemedim acaba farklı bir türü varmı bunun yoksa gece çekildiği içinmi böyle gözüküyor ama ne yalan söyleyeyim güzel balıkmış
Bul
ne kadarda tombul bunlar.teşekkürler resimler için.
Bul
levrekler güzel bereketli olsun bucalı devamı gelecege benziyor rastgele daha büyüklerine ve bollarına afiyet olsun
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:levrekler güzel bereketli olsun bucalı devamı gelecege benziyor rastgele daha büyüklerine ve bollarına afiyet olsun

hazır ol Nihat abi 10 gün sonra şu senin resimdekinden bi tane avlıcam.
Bul
Nihat abi sigarayı sansürlemeyi beceremem benim yerime sen halletsen sevinirim. bilgisayar bilgim pek iyi değil.
Bul
tebrikler abi çok güzel balık
Bul
bucalı yazdı:
LeVReKCiBaBa yazdı:levrekler güzel bereketli olsun bucalı devamı gelecege benziyor rastgele daha büyüklerine ve bollarına afiyet olsun

hazır ol Nihat abi 10 gün sonra şu senin resimdekinden bi tane avlıcam.

inşallah barış bende hafta sonları peşlerinde koşuyorum kovalamaca oynuyoruz tenhada kıstırdımmı affetmiyorum alıyorum inşallah tutarsın herkes tutar inşallah merakla bekliyorum resimleri.
bu arada o resimi sildim bende pek anlamam bilgisayardan olmassa ilkere gönder ilker halleder sansürleyip gönderir.kolay gelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  buda 9 kg king of the king levrek hurkan_2000 18 5,949 07-05-2007, 12:45
Son Yorum: yıldırıms74

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi