Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yazık olmuş
geçen cumartesi kocaeli gebze denizli barajındaydım.balık tutamadık.dahası çok sıcaktı.zevk almadım hiç.suya girdim deniz yatağıyla ama yandığımı farketmemişim ve hala canım yanıyor.okul çocukları gelmişti hocaları yanlarında,çocuklar suya giriyolar(halkımız çok cahil) uyardım sudan çıkarttım.hadi ben biliyorum barajın yapısını karış karış ve yüzmem de iyi ama onlardan birine bişey olsa sorumluluğu kim üstlenecek?sonra başkaları geldi oltalarımızın dibinden suya giriyolar,bişey desen kavga etmek işten değil,misinalara bulaşıyolar falan,hiç kafa yok ki bunu yapmamaları gerektiğini bilecek!!!ve korkulan şey pazar günü olmuş.birisi boğulmuş,hem de deniz yatağıyla.arkadaşlar boğularak ölmek feci birşey.Allah kimseye vermesin.dikkatli olalım,cahil insanları uyaralım.
Bul
ben okul çocuklarına takıldım birine bişey olsa allah korusun düşünmesi bile kötü ne gerek var yawww
Bul
ben şunu bilirim.balığa giderken çoluk çocukla gitmeyeceksin.aklım balıkta olduğu için kimseyle ilgilenemem.ırmak hariç suya giripte avlanmam.suyun hiç şakası olmaz.ırmaktada akıntı varsa yine girmem.en güzeli kıyıdan .
Bul
SerenaY66 yazdı:ben şunu bilirim.balığa giderken çoluk çocukla  gitmeyeceksin.aklım balıkta olduğu için kimseyle ilgilenemem.ırmak hariç suya giripte avlanmam.suyun hiç şakası olmaz.ırmaktada akıntı varsa yine girmem.en güzeli kıyıdan .

Bencede en mantıklısı bu. Ya tek başına yada 2 kişi yeterli fazla kişi dikkat bozar..
Bul
abi sen görevini fazlasıyla yapmışsın.üstelik böyle olacağını bilsen sopayla da taşla da olsa onları ordan kovalardın biliyorum ama.çıkacak can yerinde durmazmış,takdiri İLAHİ gel üzme kendini daha fazla.geride kalanlara ders olsun...
Bul
Öncelikle güvenlik güvenlik güvenlik.
Bul
bu çocuklara izin verenleri kınıyorum...öğretmenleri izin vermese hiç bir çocuk korkudan giremez bence...onları uyardığın için teşekkürler.... oralara koca kış ava giderim iyi bilirim oraları ...herkezin bilmediği tehlikeli sularda yüzmemesini önemle rica ediyorum...özellikle küçükleri böyle tehlikeli bölgelerden uzak tutalım ne olur....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Nasıl olmuş? ufuktan26 29 3,880 09-04-2009, 18:49
Son Yorum: ufuktan26
  alabalıklar pirana olmuş SAZLIDERE 2 1,566 22-11-2006, 15:03
Son Yorum: SAZLIDERE

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi