Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
strese ilaç
yaww malum 10 gündür bayaa stresli günler geçirdim bugün eve erken geldim siteye bakiim dedim birazda yazıyım dedim inanın 1 sattir buradayım bu site strese ilaç herkes balık tuttmuş süpersiniz reçetelere önerilmesi lazım bizim sitenin.71
Bul
evet nihat her gün bakmadan duramıyorsun sabah ,öğlen,akşam,gece olarak BoboBoboBobo
Bul
Dostum burnuma Karagöz kokuları gelmeye başladı. Ben stresimi ancak öyle atacam başka yolu yok.
Cengiz kaptan ne zaman geliyorsunuz bizim o tarafa.
Bul
Nihat abi hosgeldin
Bul
nihay bey hoş geldin
büyük reis nasıl şimdi?
inşallah iyidir
geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz inşallah en kısa zamanda ayağa kalkar
Bul
GURHAN yazdı:Dostum burnuma Karagöz kokuları gelmeye başladı. Ben stresimi ancak öyle atacam başka yolu yok.
   Cengiz kaptan ne zaman geliyorsunuz bizim o tarafa.

gurhan az kaldı belki bu karanlık gelebiliriz balık durumuna göreWink
Bul
gerçektende öyle nihat abi...uzun süregirmeyince insan bir eksiklik hissediyor...ve özlediği dostları oluyor..bir an önce siteye baksam diyosun...stres olayına da gerçekten ilaç gibi geliyor..saygılar..66
Bul
nihat saygılar işallah büyük reisle yüz yüze tanışırız biran önce allah saglık ve şifa versin
Bul
abı ben bu sıtenın bagımlısı oldum.bakmadan yapamıyom.acınca sıteyı butun yorgulugum gıdıyo sankı.dısarı cıkacagım zamanlar sonkez bı bakıp oyle cıkıyorum.Smile
Bul
nihat kardeşim hoş geldin...koca reis nasıl iyidir inşallah...seninde yazılarını özlemiştik ...saygılar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erkeği güzelleştiren mucizevi ilaç 0 720 Daha az 1 dakika önce
Son Yorum:

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi