Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Irmaklarımızda ALTIN varmıdır?
arkadaşlar yurdumuzda sayısız ırmak var.acaba bu su yataklarında altın varmıdır.
Bul
hayırdır ılkerım sende bulunan hazıneden esınlendın galıba gozu dıktın ırmaklara altınlar falan ben Türkiyede hiç duymadım
EGER OLSA İDİ DEDEMLER BULURDU KESİN LİLE
Bul
ilker heryere bakılmıştır sen merak etme olsa o nehiri kuruturlardı
Bul
galiba haklısınız.ama türkiyede dünya ortalamasının üstünde bir altın rezervi olduğu söyleniyor.onların orda yatmasına gönlüm razı olmuyor.72
debisi yüksek olan ırmaklarda bence vardır.ama kim arayacakki.bulsam bile anlarmıyım bilmiyorum.
Bul
tv de izledim.adam oğluyla balık tutmak için çok uzak bir yerlere gidiyor.orda hem balık tuttu.hemde suya girdi.elinde kevgir suya 2 kere daldırdı.ufacık bir kütle buldu.60 $ edermiş.işe bak ya.
Bul
ilker sen takılmışsın bu konuya yaww aman haa boşver bu işler bozar insanı Smile)
Bul
ya şurda oktay abiye yük olmayalım diye  kaynak arıyoruz.kötümü ettik şimdi.söz bulursam tişörtler benden
Bul
hahaha sen bul hakonun yanından yazarsın artık benide ara beraber gidelim altın aramaya bulursak hakonun yanına gider okyanusta tutarız balık heheheeeh
Bul
Bizim ırmaklarımızda ; Kırklareli tarafında Demirköy,Dereköy tarafında olduğunu duydum,çıkartanı görmedim,Hatta yanlış hatırlamıyorsam Rezve deresi dedikleri Bulgaristanla sınırımızı çizen derede çıkıyormuş.Birde Demirköyde Altın Dere dedikleri bir dere var orada çıkıyormuş ama 1 nci dereceden sit alanı olduğu için girmek yasak.

Zaten Dere,ırmak gibi yerlerde altın aramakta yasak 8-9 yerden izin alınıyor altın aramak için, ben altın arayacam deyip dereye gittikmi Jandarma tutar paçadan direk savcının karşısına ananın adı babanın adı doğum tarihin. Allah muhafaza sonrası sakat işler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi