Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekneye dolan yağmur suları
Malum yağmur yağıyor (aman yağsın) tekneler su doluyor müsait isen gidip suyunu boşaltıyorsun fakat gidemediğin zaman olan oluyor.
Öğrenmek istediğim belki konu hakkında bilgisi olan vardır bu şekilde su dolan teknenin suyunu boşaltmak için kendi kendine bu işi gören sistem bilen gören varsa paylaşır ise çok memnun olurum
Bul
bir adet sintine motoru koy yada brandayla kapat brandanın altına ortayada bi boş bidon branda açılmıcak şekilde sağlam bağla su tutmaz
Bul
ben kaldıraça kaldırıp alt tıpaları açıyorum tekneye geldigimde su olmuyor birde brandayı bende öneririm.birkeresinde ben tıpaları açıp bırakmıştımsaolsun abim bakmadan indirmiş tekneyi basmış gitmiş 2 dk sonra tekne su alıyor diye feryat figan basmış Smile)) zorla tıpaları takmış Bobo
Bul
teknende nivar varmı
Bul
evet livar var
Bul
ozaman branda yapacaksı nivarın ordan delik ile hortum vasıtası ilesu nivara akacak tek nende su nivardan denize akacak tamam
Bul
birde teknenin nasıl oldugunu acıklamamışsın
Bul
hıdır msn varsa ekle selim_semerci@hotmail.com görüşelim.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
güzel söylüyonda teknesi 4.5mt fiberse benim dedigim daha güzelçünki denedim hiç sorun yaşamadım senin dedigin ahşap kamaralı teknelerde kesinlikle olması gerekendir,hatta ve hatta yedek sistine olması gerekli,selamlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğa köpekbalığı tekneye atladı LeVrEkCi 32 4,131 17-08-2009, 13:51
Son Yorum: bahriyeli
  Müjde ANKARA'da yağmur:) BalıkcıSerdar 13 3,215 15-10-2007, 11:01
Son Yorum: SerenaY66
  YAĞMUR ogluvar 7 2,216 21-01-2007, 19:34
Son Yorum: cahitusta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi