Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıklar...
[attachment=5366][attachment=5365]dün akşam üstü benim 6 yaşındaki oğlum ömer(reis) ile çapariye gittik kereta çok kısmetlidir 5er 4er istarvitleri yakaladı ..çok güzel vakit geçirdik...buda bize yetti doğrusu...
Bul
bereketli olsun kaya iştavritleri boğmusun mahsallah..Bobo
bunlarda benden olsun tuzladan gecen aksam jeep fabrikasının onunden..BoboBobo
Bul
KAYA abi gerçekten de güzel vakit geçirmişsiniz .Biz balık tutamadığımız zaman ömer (reis) i gönder yalovayada kısmetimiz açılsın Smile)) afiyet olsun ... Bende gideyimde hafta sonu birazda ben alayım istavrit bayadır uzak kaldım denizden bu aralar gerçektende iyi istavrit çıkıyor marmaradan inşallah hep böyle gider
Bul
ooo afala abim sende karışık yapmışsın ortaya maşallah ne güzel çinekop mezgit istavrit tekir ... bir şey soracağım çinekopa kaşıkmı atıyorsunuz ? daha bizim bu taraflarda çinekopun sesi çıkmadı ?
Bul
bereketli olsun arkadaşlar.
Bul
yorgunum77 yazdı:ooo afala abim sende karışık yapmışsın ortaya maşallah ne güzel çinekop mezgit istavrit tekir ... bir şey soracağım çinekopa kaşıkmı atıyorsunuz ? daha bizim bu taraflarda çinekopun sesi çıkmadı ?

sizin oralardan balık alıyorlar bizim arkadaşlar hatta biraz ırı balık 2,3 sandık yapıyorlar...
Bul
rast gelsin arkadaşlar ne ğüzel işte ekmeğimizi denizden çıkartıyoruz
Bul
masallah bereketli av olmus.afiyet olsun..
Bul
Bereketli olsun güzel olmuş.
Bul
kıskanıyorum vallahi... tebrik edeyim bari... Smile Ömer reis'i tatlı sularda da görmek isteriz...:9 Afala'ya da afiyet olsun demeden geçmeyelim....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tutulan balıklar.. serdal76 8 1,384 06-12-2014, 12:30
Son Yorum: bucalıfikret
  ramazandan bir önceki balıklar kefalcı ibo 10 2,888 12-08-2010, 01:49
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi