Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Server Hatası (Kapalı Olmamızın Nedeni)
Sevgili Arkadaşlar,

Daha önce bahsettiğim gibi kullandığımız server tamamen bize aittir ve bu serverda yine bize ait 10 adet domain bulunmaktadır. bu domainlerden birisinin SQL hatası nedeniyle makinanın CPU suna aşırı yüklenmiştir. Bu yüklenme doğrultusunda server'a ulaşılamaz olmuştur.

Ben tüm domainleri kapattım ve sadece 2 domain'i açtım. Yarın tek tek diğer domainleri açıp hangi domain'in hataya neden olduğunu bulacağım bundan dolayı yarın kısa kesilmeler yaşayabiliriz.
Bul
hadi geçmiş olsun özledim siteyi akşamdan beri girmeye çalışıyorum gidecek başka kapımız yok bizim tek kapı oda burası yoksa sokakta kaldık valla aç susuzuz senden allah razdı olsun oktay Smile) şaka maka siteye çok alışmışım 1 güne bile tahammülüm yok aman iyi bak serverlarına falan dayak istemesinler
Bul
ödüm koptu foruma ulasamayınca,neyseki sonunda ulasabildim.insallah hallolur oktay abi,kolay gelsin
Bul
bende işten geldim açamadı arıza bende zannettim kapattım bida açtım geldi ben yokken kapalıydı galiba
Bul
şükür kavuşturana, bugün bir eksiklikti benim için sitenin açılmaması, düzeltenin ellerine sağlık
Bul
Geçmiş olsunSmile
Bul
üşüdüm yahu üşüdüm

bank arayıp durdum evsiz kalmışlar gibi
Bul
ya bende çok endişelendim forum kapandı veya başka bişiler oldu diye neyseki tekrardan burdayız. Smile
Bul
Şükür kavuşturana. Ne stres yaptı yahu dünden beri sancı çektim resmen. Eşkina taşı lazım bana Smile beni o paklar.
Bul
Korkmayın arkadaşlar. En fazla böyle bir günlük kesintiler yaşarız. Oktayın dediği gibi server kendimize ait olduğu sürece kolay kolay sırtımız yere gelmez. Desteğinize teşekkür ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,681 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  Server hakkinda fish or die 15 2,809 07-03-2009, 01:36
Son Yorum: adem77
  Forum Kapalı Olma Nedeni Lapsetur 15 3,145 02-10-2007, 12:37
Son Yorum: ozoca51
  Server Hatası Lapsetur 14 3,123 25-06-2007, 09:21
Son Yorum: LeVrEkCi
  Server Arızası Lapsetur 10 3,344 29-12-2006, 22:18