Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arıza
arkadaşlar benim motor elktriği kesti bujilere cereyan gelmiyo tamirci arkadaşta yok elinde istanbul veya bursada varmı büyük tamirciler nette baktım hep ege ve akdeniz ağırlıklı ancak yedek parçacı bulamadım sabahtan beri araştırıyorum 20 hp johshon  beyin numarası CD2 581926 resminide gönderiyom
Bul
resimleri yükleyemedim bende arızamı var nedir
Bul
geçmiş osun abi, bulursun inşallah
Bul
Genel resimler bölümünde resim nasıl yüklenir konusunu inceleyin.
Bul
yalova tatar yazdı:arkadaşlar benim motor elktriği kesti bujilere cereyan gelmiyo tamirci arkadaşta yok elinde istanbul veya bursada varmı büyük tamirciler nette baktım hep ege ve akdeniz ağırlıklı ancak yedek parçacı bulamadım sabahtan beri araştırıyorum 20 hp johshon  beyin numarası CD2 581926 resminide gönderiyom

johnsondu yanlış hatırlamıyorsam motor 2763400-2763401 maslakta servis numarasıdır kod 0212
Bul
maltepede iyi bir usta var nurettin usta tel 0216 3528181 cep 05423228106.buakadaşla bir görüş sana yardımcı olur ........
Bul
şimdi buraya paylaşım için teşekkürler yazsam ne komik olurdu değilmi
Geçmiş olsun erden
Bul
Harun yazdı:şimdi buraya  paylaşım için teşekkürler  yazsam ne komik olurdu değilmi
Geçmiş olsun erden
BoboBoboharun sen çok yaşa BoboBobo
Bul
Geçmiş olsun erden arkadasim
Bul
geçmiş olsun eger resmini gönderebilseydin iyi olurdu anadolu yakasını araştırırdım yanlız beyinde olduguna eminmisin başka sebeplerde olabilir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi