Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
timsah bunlar timsah :)
bunlar nedir yahu
bizim sularımızda hiç bu boyda turna görmedim
sizlerden gören varmı
yada bu turnalar farklı bir türmü bizim sularımızda bulunmayan
bu konuda beni aydınlatacak birileri varmı
20 kg üzeriymiş bunlar
hiç yemese günde 3 kg balık yerler bunlar
israil sazanı olan yerlere bırakmak gerek Smile
Bul
7.5 kiloluk turna gördüm.Bir abimiz olta ile yakalamış.İçini doldurmuşlar ve Av Bayisine hediye etmişlerdi.Av Bayiside yakalayan kişiye su tutmayan misina,kendinden ağırlıklı şamandıra vb.şeyler hediye etmişti.
Bul
böyle bir balığı yaşadığı bir suya serinlemek için girmezdim herhalde.
Bul
3 hafta once Şamlar barajından alınan 7 kg'lık turna gordum.Ama bu kadar buyuk turnaların bızım sularımızda olacagını pek sanmıyorum.Cunku bılıncsız avlanma cok.Once sırkulere uyulması lazım kı bu kadar buyuk turnalar yakalanabılsın
Bul
yayın sazan turna hep dış ülkelerden çok büyük resimler geliyor bizde tutulanlar yarısı kadar sanırım bizde yok böyle devasa balıklar büyümeden avlanıyor tabii
Bul
levrekci yazdı:yayın sazan turna hep dış ülkelerden çok büyük resimler geliyor bizde tutulanlar yarısı kadar sanırım bizde yok böyle devasa balıklar büyümeden avlanıyor tabii

Evet nihat ne yazıkkı ögle oluyor bilinsiz avlanma anaç balıkları yok ediyorlar...
Bul
bunlarda derya kuzuları herhalde ...maşaallah ne büyümüşler....
Bul
bunlar kesinlikle türkiyeden değil, bizim buralarda içsularda yasak olmasına karşın sıkça kullanılan ağ olayı varya büyük balık bırakmıyor.

birde şu küçük olanları, hatta çıkan balığı okşayıp bırakma olayları, biz ne kadar yaşamaz desekte işe yarıyor galiba.
Bul
bu balıklar gavur tohumunla büyüyo şaka şaka adamlar yasaklara uyuyorlar kardeşim belli bi limitin altında tutmuyolar tuttularmıda salıyolar yoksa büyük meblada para cezası varmış
Bul
bence ceza falan düşünmüyorlar.
adamlar akıllı kaynaklarına sahip
çıkıyorlar bügün var ama yarında
olması için bilinçli avcılık yapıyorlar
koruyorlar çünkü sadece kendilerini değil
gelecek nesilinde hakkı olduğunu biliyorlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Derya Kuzuları Bunlar Master 35 5,007 17-11-2009, 11:49
Son Yorum: yonca
  bunlar balık işte yıldırıms74 8 2,349 05-07-2007, 11:06
Son Yorum: Lapsetur
  geeeel yozgat sazanı bunlar zabhas 17 3,492 22-02-2007, 17:48
Son Yorum: zabhas
  sazanmı bunlar mr.avcı 5 2,476 26-05-2006, 22:44
Son Yorum: morbalık
  Bunlar`da bizim Sazanlarimiz ve capaklarimiz. Mehmet Usta 18 4,229 08-05-2006, 21:18
Son Yorum: Mehmet Usta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi