Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaz  turu
[attachment=5083]Arkadaşlar istanbula sık gelirim boğaz turu ve kıyıdan balık tutma zevkimi almadan bursaya dönmem herkese rasgele
Bul
fahrettin abi nereden biner nerelere gider bu bogaz turu valla 36 yaşıma geldim boydan boya boğazı bi tekneyle geçmedim bogaz kenarında oturuyorum bogazı görüyorum ama tekneyle boydan boya geçmek nasip olmadı Smile
Bul
Allah içine sindirsin keyifli turlar. Bursa'da nerede oturuyorsunuz. Benim kardeşim Mudanta'da
Bul
vallaha bende 34 yildir bogaz turu yapamadim.sanslisiniz
Bul
arkadaşlar 20 sene istanbulda kaldım bayrampaşada evimiz var sık gıderim 1990 yılından bu yana bursa dayım erikli su fabrikasının üstünde oturuyorum havası suyu iyi yazın erdekteyim boğaz turuna gelince galata köprüsünden boğaz turları belirli yerlere var vakti olanlara tavsiye ederim ben istanbul day ken her pazarı bir adada geçirirdim bursada göletlere sezon açılınca tabi artı havalar ısındı mudanyada idare edeceğiz herkese selam
Bul
nihat kardeşim hayat şartları okadar ağırki mum dibine ışık vermiyor ben size ne anlatayım arapa şamı sormuşlar arap gülmüş neden güldün demişler arapa arapta ben zaten şamda yaşıyorum demiş önemli olan fırsatları değerledirmek ben istanbula gelirken arabamla hep sabahları çıkarım karadan hava iyiyse körfezi değerlendiririm akşama istanbula gelirim
Bul
emekliliği güzel geçiriyorsunuz anlaşılan tebrikler
Bul
fahrettin abi inan istanbulda yaşayıp istanbulun birçok şeyinden yararlanmamak kötü bişey ama olmuyor işte iş güç çocuklar derken hızla akıp gidiyor hayat adalara hep derim gidelim diye bir kere gidebildim harika yerler bogazıda anca karadan gezerimarada sırada insansanırım elinde olanın kıymetini bilmiyor havuzlu evi olan havuza girmezmiş misali bogazda oturuyorum ama bogazı 1 kere denizden gezmedim boydan boya kızkulesinde bir kere yemek yemedim ve bu gibinice şeyden faydalanamadık inşallah fırsat yaratır gideriz bundan sonra sayende uyanmış olduk teşekkürler saygılar
Bul
Arkadaşlar doğma büyüme İstanbulluyum memuriyet nedeni Anadoluda uzakta kaldığım yıllarda en çok boğazı özledim.Şimdi İstanbula geldiğimde adeta bir turist gibi geziyorum.En azından güzel bir hafta sonu öğleden sonrası hepinize aileniz veya arkadaşlarınızla Kabataştan bir gezi teknesi turu yapmanızı tavsiye ederim.
Bul
fahrettin abi yıllardan berridir istanbulda yaşayan dostlar bile boğaz turu yapmamışlar,sana imrenmemek mümkün değil Smilebende böyle bir tekne turuyla boğazı gezmek isterdim,
paylaşımın için teşekkürler...manzarada şahane....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaz Donmuş SerenaY66 25 4,192 14-12-2007, 12:47
Son Yorum: balıkçı_
  Boğaz'ın Hulyâlı Suları ve Av canakkaleli 4 1,945 17-08-2006, 10:27
Son Yorum: canakkaleli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi