Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Uluslararası Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF, Akdeniz'de ton balığının aşırı azaldığını bildirdi.
Akdeniz'de ton balığının azaldığına dikkat çeken Uluslararası Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF, bu yüzden ez azından yüzde 50 avlanma yasağı getirilmesini istedi.
Atlas Okyanusu Ton Balığı Koruma Örgütü'nün (ICCAT) avlanma kotalarına karşı çıkan WWF, "bilim adamlarının istediği gibi yüzde 50 av yasağına uyulmasının şart olduğunu" bildirdi.
ICCAT, yıllık 2500 ton ile sınırlamayı öneriyor ve bunun 7 misli avlanma yasağı isteyen WWF'ye karşı çıkıyor.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ne kaldıki zaten hepsi bitiyor ne yazıkki
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
bilgiler için teşekkürler afala sağol...gerçekten gerekli bence....
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
neler bitmiyorki bunlar hep japonların işi onlara göre sigara parası bize göre çok para marmarada karidesi kazıttılar bir zamanlar marmara adasında onlarca karides teknesi vardı şimdi bir tane kaldı ton balığınıda suşi yapıcaklar diye kendilerinkini korumaya alıyorlar bizimkilerini avlattırıyorlar azalır tabi küçükken hatırlıyorum bakırköy açıklarında yunus gibi atlayıp sürü halinde gezerlerdi en kıymetliside olta ile yakalananıydı daha neler görücez bakalım yakında istavritte yok olan balıklar arasına girerse hiç şaşırmayalım
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
eşref in dediği gibi neler bitmiyorki cengiz bu düzensizlik olduğu bu vurdum duymazlık olduğu sürece
Yorumları: 57
Konuları: 7
Arkadaşlar akdenizde bence azalma yok. Ben şahsen hiç azalma hissetmedim. Hatta hafta sonu arkadaşlar 20 adet yakaladılar. Her yıl bu zamanlar 2-3 tane ancak çıkardı. Bu sene artış bile var.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bitmez arkadaşlar bitmez çok kötümser olduk şu sıralar belkide senelerdir olan şeyleri yaşıyoruz balık bazen azalır bazen çogalır yeni nesil geldikçe dahada bilinçli avcılık yaparak kurtaracagız inşallah denizlerimizi gelecegimizi
Yorumları: 239
Konuları: 58
Gerekli tedbirler alındıktan sonra bitmez. Ben herzaman umut dolu bakarım geleceğe, kötümser olmayalım gerekli mücadelemizi yapalım bu kolarda.
Yorumları: 239
Konuları: 58
Bizler gerekli yasalara uyar ve saygılı olursak bitmez. Geleceğe daima umutla bakalım ve bu konulardaki mücadelemizi sürdürelim.
Yorumları: 57
Konuları: 7
Bencede çok haklılar. Arkadaşlar dediğim gibi 3 kişi gitmişlerdi ve 20 adet çıkardılar. 3 tanesini kendilerine aldılar 1 tane de bana ayırdılar 3 tane de başka arkadaşlara verdiler 13 tanesini de denize geri bıraktılar. Ben olsam arkadaşlarım kadar iyi davranıp fazlasını zarar vermeden tekrar bırakırmıydım bilemiyorum ama onları bu davranışlarından dolayı çok taktir ettim.