Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düzce- Saklıkent
Bazen ailecek te zaman geçirmek lazım. Bu gün balığa mola verip ailemle piknik yapmaya gittim. Fotoları sizlerle paylaşmak istedim. (Makinanın tarihini değiştiremedim) Herkese rastgele.
Bul
ooo keyif yapmışınız tam.allah daim etsin.bir de derede alabalık olacaktı.oof of
Bul
usta bizim evdede çocuklar görünce piknik diye tutturdular bizide özendirdin valla...kısmetse en kısa zamanda söz verdik çocuklara ...sizede hepinize afiyet olsun...(derede varmış bir olta atsaydın)....
Bul
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu deredede alabalık var ama daha yukarılarda orman içinde. İnşallah bir gün alabalığada gidicem.
Bul
Arkadaşım cok güzel bir yer bulmuşun,manzarada cok güzel mangalda ortam cok güzel afiyet olsun...........Alkis
Bul
hocam helal olsun size ortam süper mangal süper kafa süper daha nedenirki afiyet olsun bu saatte canım mangal çekti paylaşım güzel teşekkür ederim.
Bul
aileyide ihmal etmemek lazım.... ailenizle çok güzel bi gün geçirmişsiniz en kötü gününüz böyle olsun
mutluluğunuz dain olsun Alkis
bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Bul
ailenle her zaman böyle mutlu günlerin olsun afiyet olsun
Bul
hocam afiyet olsun güzel gün geçirmişsin yığılca deresine gitseydin ya göl kenarına hem olta atardın hemde mangal yapardın
Bul
güzel bir gün geçirmişsiniz.Aile tabiki balıktan önce gelir.Ara sırada balığa gitmenin stres atmanın zararı yoktur.dere ne durumda balık varmıydı acaba.ben genelde piknik yerlerini böyle su olan yerlerde geçiririm.bir oltada suya atarım.hempiknik hemde diğer fertleri bu spora alıştırmak lazım değil mi?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi