Yorumları: 1,196
Konuları: 90
Kayıt Tarihi: 11-01-2007
[attachment=4792]
[attachment=4791]
bu gün balık haneden aldığım pavuryaları haşlayıp salatasını yaptım çok güzel oldu... pavuryaları haşladıktan sonra kabuklarını kırıp etlerini bir tabağa koydum.. üzerine halis zeytin yağı ve bolca liman sıktım..birazda pul biber ilave ettikten sonra tuzlayarak afiyetle yedim...herkeze tavsiye ederim...
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Kayıt Tarihi: 09-05-2006
Afiyet olsun kaya...
Colaklardanmı aldın pavuryaları ....
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
Kayıt Tarihi: 11-01-2007
evet afala çok hesaplı hemde kg.10 ytl.
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
Kayıt Tarihi: 11-01-2007
pavuryalar sanırım çanakkale ....
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Kayıt Tarihi: 09-05-2006
Evet arkadaşım afiyet olsun sana genede..
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Kayıt Tarihi: 27-08-2006
teşekkürler tarif için..çok merak ediyprum şu pavuryayı...bide ben deneyeyim şunu...saygılar..rastgele..eşkina haberlerini bekliyorum..
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
Kayıt Tarihi: 19-11-2006
pavurya cinsi yengeç,akdenizde mavi renkte oluyor,o bölgede sanırım rengi kahverengi tonunda.....birde tam süper bir olmuş öğlen yemeğine daha var ama,ağzımın suyu aktı yani.....paylaşım için teşekkürler.....
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
Kayıt Tarihi: 16-12-2006
tarif cok guzel tesekkurler ,aralik ayindn sonra benim isime cok yarar bu tarif ,simdi olsada yesek keske
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Kayıt Tarihi: 03-08-2006
Napalım sizlere afiyet olsun
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
Kayıt Tarihi: 11-01-2007
buyurun hep beraber olsun...