Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekeleri canlı tutmak
selam balıkçı dostlar yakaladığınız tekeleri uzun
süre canlı kalmasını istiyorsanız size nacizane
bir önerim var belki biliniyordur ama bilmeyenler
deneyebilir.tekeleri yakaladıktan sonra su yerine
ince ağaç talaşının içine koyun tekeleriniz sabaha
kadar canlı kalacaktır.talaş kavak ağacı talaşı olursa
iyi olur ben denedim suya göre daha verimli su değiştirme
derdi yok.rastgele.
Bul
biz yıllardır mamunda kullanıyoruz mamun talaşı emerek içindeki nemle3 4 gün yaşar....tekeyi denemedik
Bul
güzel fikir için teşekkürler...önemli bir konu..suda gerçekten hayvan çabuk ölüyor..yosunun arasında daha fazla yaşıyor..suya göre...saygılar...rastgele.
Bul
tekelerle tanışmam 1,5 yıl önce oldu.bandırmada kıyıda millet teke avlıyor.ellerinde bir tane file .sonrada istavrit tutuyorlardı.bende elime alamamki.zıplıyor hayvancık.Ama tutmak zorundayım çünkü iri istavrit alıyorlar.elimde bakkal poşeti kıyıda suya daldırdım.sonra tekeleri bir şekilde torbaya ittim.Acemi olunca gülenin çok olur ya .torbayıda hemen dolunca karaya aldım.suyu boşalttım.ama kaçan kaçana .bende kafalarını sıkıp ayran kabına koydum.Sonra 5 li çapariye taktım.atar atmaz 2 tane iri istavrit.Bayılıyorlar.
Bul
teke neye deniliyor?
Bul
bahri kardeş teke karidesin bir cinsi rengi normal karides gibi kırmızı değil gri gibi bir renk olur buralarda liman kenarları yosunluk yerlerde olur bütün balıklar tekeye hastadır rastgele
Bul
eşref sürek yazdı:bahri kardeş teke karidesin bir cinsi rengi normal karides gibi kırmızı değil gri gibi bir renk olur buralarda liman kenarları yosunluk yerlerde olur bütün balıklar tekeye hastadır rastgele
anladim abi tesekkurler,bizde yakaladigimiz zaman yarim kova su ve yosun canliligini korurdu,normal karideste burda butun baliklarin bir numarali menusudur,
Bul
teşekkürler öneri için
Bul
bahriyeli teşekkürler deneriz
Bul
paylaşım için teşekkür ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Canlı yeme olta nasıl takılır? korgii85 3 3,566 31-05-2007, 09:22
Son Yorum: korgii85

Hızlı Menü: