Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ben olsam...?
malumunuz şimdi bahar ,yaklaşık 6 aydan bu yana oltalar pusuda nefesler tutuldu . gün sayıyoruz
çok bilmiş dsi mi diyelim su ürünleri mi diyelim siz karar verin doğal dengeleri alt üsy olmuş beyşehir gölüne atılan balık ların biri sezon kapatıp diğeri sezon açıyor canlı yada solucanlı oltaya gelen sazan yada kadife yada yasak balık ne yapalım?
ben olsam ....!!!!

a- zulaya72
b-suyaBobo
c-çuvalaAlkis
Bul
d- HİÇ BİRİ havyar zamanı geldi e-açıkdan koy sepete tabi yerse
Bul
d hiçbiri havyar zamanı
Bul
oltaya yasak balık geldimi ne yaparız.balığın ağzına o iğne girmiş çeke çeke getirmişsin.balığın ağzı az da olsa dağılmış.şimdi sorarım o balığı tekrar atsak sizce yaşar mı.bence biraz zor gibi.Çuvala atmak lazım.Bilmem yanlışmı düşünüyorum.Tatlısuda yaralı bir balık diğer su canlıları için hedeftir.heleki balık küçükse işi hakkaten zor.yada hepsinin mevsiminde ava gitmek lazım.
Bul
ben bırakmam ama kendimide tehlikeye ama tabiki balık yaralıysa hemen içini temizler güzelce tuzlarım sarar sarmalar gidene kadar gömerim giderken de çıkartır cantama koyar evin yolunu tutarım
Bul
yada israil  sazanı olsa ne yapardınız
malum o balık sürekli serbest
Bul
tabiiki ağzından iğneyi çıkartıp suya,balığa birşey olmaz.bizde .... olmayız.5 yıl sonra balıkları rüyamızda tutarız hatırlayabilirsek balığın nasıl birşey olduğunu.
Bul
hiç gitmemek lazım
Bul
Bence de hıc gıtmemek lazım.Havyarlarını dokmelerını beklemek lazım
Bul
bence eve uğraşmışım bide yasağıda biliyosam saklı götürürüm bide şu var kim kontrol yapıyorki?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi