Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levreklere 6 hafta kaldı arkadaşlar
715/5/2007 cumartesi günü sabahı kısmet olursa bi aksilik olmassa tekneleri denize atıyoruz ve aynen ogün levrek peşinde koşmaya başlıyorum 6/5/2007 tarihli gazete küpürüylede tuttugum balıkların resimlerini buraya yapıştırıyorum.71
balık tutmayı özellikle levrek tutmayı çok özledim şu 6 haftada hayırlısıyla geçsede bende başlasam balık tutmaya.71
bu arada daha erken fırsat bulursam benim ufaklık (ufak teknem)kumda hazırda duruyor affetmem giderim Smile)
Bul
Nihat hangi mevkide olacaksın bu balıklar gelecekmi hiç ses yok marmarada cok az cıkıyor bakalım gecen günlerde tuzlada biraz cıkıyordu hayırlısı...72
Bul
cengiz reis benim av yerim marmara ereglisi sahilleri ve bazende kumburgazdır o tarafta botaş tan başlar yeni çiftlige kadar gider gelirim girmedigim koy,kayalık,yosunluk,kumluk kalmadı oralarda yeni çiftlik burun,dallas çakar,yeni yapılan liman daki iskele,eregli liman arkasındaki perintos kıyıları ereglinin tam içindeki kayalıklar hertarafta levrek alırım şansıma neresi denk gelirse orada takılır kalırım.
Bul
bizimde haberimiz olsun bu sene levrek tutmaya hasret kaldık ....herkese bol avlar kısmetli olur inşallah....
Bul
levrek normalde mayıs başı başlaması lazım bakalım bende 5 mayısa planımı yapıyorum görecez başlarsa zaten resimleri gönderirim hemen
Bul
Nihat güzel yerdesinde bu kış birseyler yapmadı fazla oralar botaş cok sıkı oldu belki nisan 15 ten sonra birseyler olur gırgırlar yasaya erken girecek bu sene bakalım hayırlısı ....
Bul
botaşta avcılık yapmıyorum reis oranın balıkları için iyi denmiyor saglıksız deniyor o yüzden ugraşmıyorum birde tabii girmek dert ama çok güzel levrekler alıyorlar oradan görüyoruz balıkları.kışın 1 kere çıktım birşey yoktu ama canlıyla deneyemedim rapala ve silikonla dolaştım tık demedi bakalım bundan sonra canlı deniyecegim ama şimdi su soguk oldugu için köpekte doludur gecen sene bu zamanlar köpek tutuyordum bol bol hatta resimleride göndermiştim.bakacaz bakalım o köpeklerin arasından levrekleri almayı biliriz evelallah.
Bul
Evet nihat botaşın burolarında yapar o balık yemlenmeye gelıyorlar birde sıcak su oluyor ama bu sene cinekop yapmadı fazla orası kefalda olması lazımdı ses yok bu sene hayırlısı kıyılarda sımdı yavaş yavaş kefaller gelmesi lazım yok daha yanlızca haliç içinde var suan..
Bul
nihat kardeş gelmeden önce haberleşelim benim tekne çorlu tatil sitesinin oralarda tanışmış oluruz rastgele
Bul
valla bende nisan sonunu bekliyorum..eşkina başlıyacak...kadıköy kıyıları istavrit yapacak..ama zaman geçmiyor...ne yapsakta zaman geçirsek...karşıya geçmeye üşeniyorum...balık iri olsa değecek hergün gidicem...nihat abi tahminim bu sene daha sağlam balık alacak gibisin..insan zaman geçtikçe kendinin daha iyi bir balıkçı olduğunu hisseder..bir hırs olur şu balık başlasada balığı boğucam diye...işte öyle...zamanın çabuk geçmesi dileğiyle..ve levreklerin özlemiyle...saygılar..rastgelsin...7676
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu hafta sonu...İstanbul.. Anadolu yakası... maxtar 9 2,261 09-09-2011, 22:53
Son Yorum: maxtar
  Arkadaşlar Abiler levend 19 2,825 28-01-2010, 01:32
Son Yorum: araphüso26
  1 hafta marmaris teyim bucalıfikret 28 3,580 15-05-2009, 09:30
Son Yorum: b.kral
  istanbullu balıkçı arkadaşlar LeVrEkCi 19 3,403 03-02-2009, 11:36
Son Yorum: fotokopici
  bu hafta sonu kızılcahamamdaydım araphüso26 28 4,096 31-01-2009, 02:48