Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balınos
1989 yıllıydı galıba mersınde tanju dıye bırtanıdıgımız var yengemın yegenı tanju abı mersınde o donem balınos ısmındekı kucuk bır balıkcı teknesınde calısarak gecımını saglıyor bır gun benıde balıga goturdu barakatı attık epey acıklara kara falan gozukmuyordu barakatıyı doktuk bır sure bekledıkten sonra toplamaya basladılar tanju abı gel bırazda sen cek dedı aldım omrumde ılk defa denızden balık cekecem ben cekmeye basladım ara ara mısına bır bosalıyor 8 10 ıgne bos gelıyorsonra bır agırlasıyor 100 150 ıgne kadar cektım ama bır karartı gelıyor denızden tekneden daha buyuk tanju abı balına tuttum balına gelıyor galıba dedım geldı bır baktı ve benı hemen kenara ıtıp mısınayı o cekmeye basladı ve yarım saatlık bır ugrastan sonra kocaman bır orkınoz cıkardık denızde 3.5 gun kalmamız gerekıyordu balık buz sandıgına sıgmadıgı ıcın aynı gun aksam gerı donduk omrumde ılk defa o kadar buyuk bır balıgı canlı olarak gormustum
Bul
Orkinos'u Japon'lar çok sever tabut diye tabir edilen kutu'larda ihraç edilir Japonya'ya tazesi ve yağ oranı yüksek Orkinos daha değerlidir onlar için inşallah iyi para etmiştir tuttuğunuz balık.
Bul
ARKADAŞ BEN OLSAM O KARARTI ILK GELDİĞİNDE GALİBA HEM KORKU HEMDE MERAKTAN KIMSEYE BIRAKMAZDIM O MİSİNAYI ÇEKMEYİ.))) BUYUK ZEVK ... İNAŞLLAH DAHA KISMETLİ BALIKLAR İLE GEÇER AVLAR.. TABİKİ DENGELİ AVLANMAYLA.. AMACIMIZ BALIKÇILIK .. BALIK NESLİNİ GELİŞEN AV SİSTEMLERİ İLE KURUTMAK DEĞİL.
HERKESE RAST GELE..)))
Bul
usta oltayı acemiye genelde balık olmadıgında yada cok cok fazla oldugunda verir ve eger balık yokken verdiyse buna ragmen iyi balık geldiyse kacırmak istemez ve acemiyi kenara iter kendi çeker oltayı aslında bu acemiyede zevk verir sonucta balıgı ben tuttum mantıgı vardır Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi