Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SÜPER BİR ŞEY
Kamışla uzağa atmak  Arkadaşlar daha önceki konuların birinde bahsetmiştim burada birdaha bahsedeceğim

300 mt owner brand 0.28 misina aldım
makaranın altında biraz dolgu kalacak şekilde 300 mt yi üzerine sardım  0.26 nın önüne iyi kalite 0.40 bağladım bu 0.40 ın boyu 3.90 lık bir kamışta4.20 -4.30 arası olmalı yani  0.40 misina ,makaraya 3-4 tur sarılı olmalı kamışın ucundan bırakacagınız boşluğa göre ayarlayın 0.40 ile 0.28 e atacağınız düğümü aceleye getirmeyin özenerek yapın ben hep atarken ek yeri takılır diye korkuyordum yok arkadaş birkere bile takılma yok ya bir misina böylemi boşalır inanın daha önce hep hammallık yapıyormuşum Aptalkafam şiddetle tavsiye ediyorum CoolCool
FAYDALARI:
--genelde kurşuna yakın yerlerde misina zedelenir ve kese kese ana bobinden harcarsınız bu modelde 300 mt niz hep sabit kalıyor
--Rahat boşalımdan ve misina hafifliğinden dolayı uzağa atabilme
--Makaradan  akma yapmıyor(ÖNEMLİ*** ben her makinaya yeni sardığım 0.40 veya 35 misinada ilk kullanımdan dolayı 60 70 mt si çöpe gidiyordu ne kadar 200 gr kurşunla boş at çek yapıp alıştırsamda)
--Mutlu oluyorsunuz
ZARARLARI:
--Kayalık takılan yerler için riskli gerçi takıldığı zaman 0.40 da koparmak zorunda kalıyorsun
--Yeni başlayanlar için önermiyorum önce atış tekniğini geliştirmeli
--Boğazda açığa atarak fazla balık alabilirsin buda göze ve nazara gelmene sebep olur

Son bir NOT Arkadaşlar makaraya saracağınız ince misina mutlaka ve mutlaka en kaliteli çekeri yüksek bir misina olmalı bunun için masraftan kaçınmayın bu da kişiye göre değişir tabii benimkisi sadece tavsiye

EVEET HERKEZE BUNDAN SONRA RAST GELE DİYORUM
Saygılar
Bul
paylaşımınız için teşekkürler ileride işe yarayabilir....
Bul
bilgiler için teşekkürler harun faydalı olacaktır.
benim şöyle bir sorunum var ben kıyıdan av pek yapmadıgım için sirkeciden rastgele ticaretten aldıgım normal bir kamış normal bir makine ile kıyıdan atıyorum dolayısıyla bırak açıga atmayı kıyıya zor atıyorum Smile makine sheksper makine sanırım idare ederde gerisi boş bu konuda senden ve ozandan yardım almak isterim.
şimdilik benim kıyı sezonum bitti sayılır artık tekneye başlıcam 1 aya kadar ama seneye kısmetse yaz sonu iyi bir kamış ve gerekirse makina almam lazım o zaman burada verdigin bilgiler çok gerekli olacak.tekrar teşekküerler.
Bul
sen nezaman istersen bir telefon kadar yakınım sen hazır olduğun zaman hertürlü desteğe hazırım
Bul
güzel paylaşım teşekkür ederim.Alkis
Bul
iyi paylaşım kıyı oltacılarına faydalı olur
Bul
eyvallah harun abi paylaşım için teşekkürler,uzağa atma konusuna ben bayağı takmıştım teşekkürler, hemen deneyeceğim
Bul
harslan1978 yazdı:eyvallah harun abi paylaşım için teşekkürler,uzağa atma konusuna ben bayağı takmıştım teşekkürler, hemen deneyeceğim

Birde büyük makina surf kafa (konik ve diğerlerine nazaran misina sarılan yeri daha uzun) olursa  kaymaklı ekmek kadayıfı
Tabiki surf kamışı unutmamalı
Bul
teşekkürler harun ...
Bul
paylaşım için teşekkürler..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi