Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nerelerde kullana bilirim !!!
arkadaşlar ben yalalova oturuyorum bu maket balığı süper marketten almıştım birkere kullandım ama verim alamadım sizden isteğim marmara'da bununla ne gibi balıklar yakalaya bilirim bunun markası STRIKE PRO yüzen 10,5 cm seri çok küçük gagası var bide gelirken tıkırtıla çıkarıyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler....
  rasgele.....
[attachment=4237]
Bul
bu model kefali andırıyor yanlız boyu çok büyük ama tekneden iş yapar kamışlada iş yapar ama denizde büyük balığın olduğunu bilmen gerek lüfer levrek palamut ta iş yapması lazımşu 1 -2 ay zarfında karadeniz kıyılarında levrek olabileceğini söylüyorlar
Bul
tomy77 yazdı:arkadaşlar ben yalalova oturuyorum bu maket balığı süper marketten almıştım birkere kullandım ama verim alamadım sizden isteğim marmara'da bununla ne gibi balıklar yakalaya bilirim bunun markası STRIKE PRO yüzen 10,5 cm seri çok küçük gagası var bide gelirken tıkırtıla çıkarıyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler....
  rasgele.....

Strike Pro kore malıdır ve kalitesinden şüphen olmasın bende de kefal modeli var levrekler ilgi gösteriyor kardeşim strike pro ile kuşadası nda lambuka ve palamut yakaladı. Yalnız yalova mevsim itibarı ile daha levrek,lüfer çıkmaz 15 Nisanı beklemen lazım o zaman başarılı avlar yapabilirsin.
Bul
ortadaki kancayı çıkarıp levrek olan yerde gezersen levrek alma ihtimalin yüksek olacaktır
Bul
rapala bizim yalova kıyılarında iş yapmıyor.3 no yalova kaşığı çift kurşunlu levrek için ideal ama slar az daha ısınsın
Bul
teşekkürler....rasgele....
Bul
darbecimesut yazdı:rapala bizim yalova kıyılarında iş yapmıyor.3 no yalova kaşığı çift kurşunlu levrek için ideal ama slar az daha ısınsın

Rapala yalova kıyılarında iş yapıyor önemli olan avlanacağın yeri iyi seçmen

avlakları size vereyim

1.Yalova merkez ido yanı sağ taraf
2.Araştırma sahili (yürüyen köşk karşısı)
3.Araştırma Sahili kırmızı köprü dere yatağının denizle birleştiği yer(bu dere yatağında kefal yavrularıda var)
4.tigem yanı 2. mendirek uç kısım sol açık 25 ve 30 metre atçek rapala
5.Şahin tepesi altı koruköy yolu (kurt Boğazı mevkii) Yaz ve kış
6.Topçular iskele yanı sağ ve sol coşkun balığa kadar
7.Tavşanlı yeni feribot iskelesi ve yanı
8.Tersane giriş sağ ve sol taraf
9.inkılap gemi önü gündüz ve gece
bu saydığım yerlerin hepsinde rapala çalışır kullandığınız rapalaya ve hava durumuna göre değişiklik ve aksiyon uygulamanız gerekir
[Resim: seabass.gif]
Bul
bilgiler için teşekkürler poyraz Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Yalovalılar yaşadınız.Bütün bilgiler gelmiş.İş başına.AlkisRast gelsin.76
Bul
poyraz çok mera vermişsin özelden atabilirdin.Gulumse
Bul

Hızlı Menü: