Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AH,da dolmalik biberler.
Vallaha nasil baslasam konuya diye dusundumde,hobilerim arasinda,en cok istedigim seylerden biri,kendime ait mustakil,bahceli bir ev idi,yillar once gozlerimi turkiyrde 7 katli bir apartmanin 7. katinda acmistim,yillardir apartman koselerinde buyudum,yurdum insanimin,anadolumun,yasam sartlarini,her zaman takdir etmissimdir.zaman ve yillar,beni avusturalyaya,savurunca,allah bana ev nasip etti,ve asagidagormus oldugunuz,kendi sebze bahcemde organik urunler yetistirdim,bu benim ilk senem idi,evi yaptirali 1 saneden fazla oldu,ne yazikki su sorunlarindan dolayi bahceyi cimlendiremedim,ama,bir kac agac diktim,simdi,kaysi acacima,ve erik agacima,goz asisi uglulayarak,iki cesic meyveyi bir agacta toplicam,ama simdilik,bu bahcede ilk almis oldugum biberler,mangalda domates ve sis kebap esliginde,tencerede ise zeytin yagli dolma,esliginde bir hayli yemis bulunmaktayim.bahcenin tugla ve toprak islerini bir zat ben yaptigim icin bir hayli emek sarf ettim.nane,maydanoz,karisik,marol cesitleri.patlican.sarimsak.sugan.lari yetistirdim.
Bul
cok kilo almisim,simdi fark ettim,ama bu eski fotolar idi,simdi biraz zayifladim.Smile)
Bul
bizim burada kış meyve sebzelere bak helal olsun abi bahçe işide var ne güzel kendim yetiştiririm kendim yerim doğal beslenme diye buna derim süpersin.
Bul
YA BENIMKISI BIR ZEVK BEN BAHCE ISLERINI COK SEVIYORUM.BURADA KAZMA KUREK YOK.MOTORLA CALICAN KUCUK TRAKTOR TER VAR O ALETLERI KULLANMAYI SEVIYORUM
Bul
paylaşım için teşekkürler
Bul
allah verede aramızda aş eren olmasa yoksa yandın he he ta oralardan kiraz gelirmi.yaptıklarına ve emeğine değmiş.sana kolay gelsin
Bul
ya kamil usta ben ne yapim saat gecenin 2 si olmus uykumda yok
iste resimleri sutluyorum,bahrininde uykusu yokSmile)))
Bul
abim kirazları gördüm canım çekti, afiyet olsun
Bul
Bişeyler yetiştirmek zor iştir ama zevkle yaptığın zaman yorgunluğu bile insanı mutlu eder.Bende amatörce maydonoz,soğan,domates ve biber yetiştiririm.Kahvehane köşelerinden iyidir bahçede uğraşmak kolay gelsin.
Bul
Abi; ınsanın isteklerini yapabilmesi ne guzel.Sizin adınıza sevındım.Bahcenız cok guzel olmus.İns. cok daha fazla urun elde edersınız.Allah herkesın gonlune gore versın.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi