Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kimler ne tutuyor
arkadaşlar bayaa dan beri aklımda acaba istanbul,izmit, yani bu bölgede ki ardaşlar be balığı yakalamayı seviyorr. kim bilir yazın belki hep birlikte balığa gider avlanırız..
----- ben gebzede oturuyorum en çok sevdiğim tatlı su avcılığı SAZAN,TALI SU LEVREĞİ bide ALABALIK...
Bul
ben tuzlada oturuyorum denize meraklıyım genelde taş balıkları eşkina.karagöz.izmarit mercan .mırmır.vb.
Bul
Ben istanbulda oturuyorum. Hem denız , hemde tatlı su ıle ılgılenıyorum. Tatlı su da en sevdıgım balıklar sazan ve turna. Denızde ıse genelde ıstavrıt , mırmır, zargana , lufer ,ızmarıt, mezgıt yakalamak. Zaten bunlardan baskası cıkmıyo buralarda.Bu arada Ahmedow; Ben sureklı gebzeye gelıyorum.Gebzeye gıderken E-5 uzerınde kavacıgı gectıkten sonra agacların ıcınde cok guzel bır akarsu gordum. Orda balık tutuluyo mu cok merak edıyorum.
Bul
Ben istanbul yeşilköydeyim bilindiği gibi.burada mevsimine göre istavrit,zargana,ispari,izmarit,gümüş,gelincik;gece çıkılırsa karagöz,eşkina,mevsiminde lüfer ve çinekop(mamafi bu sene yapmadı ama).
Bul
bede hem kara hem deniz avcılığı var (tatlı su ) olta ve ağ da atırorum mevsimine göre her türlü balık aldım bu zamana kadar,darıcada aslan çimentonun altında çok istavrit aldım.
Bul
selam ben tekirdağ yeniçiftlik sahilinde tekne ile avlanıyorum yaz kış farketmez yeterki hava rüzgarsız olsun kıyı taşlarında mercan izmarit istavrit com dediğimiz derin suda 120 ile 200 metre arasında patlak göz mercan tabiki gece yaz aylarından başlamak üzere lüfer tutarız devamlı balığa cıktığım ekip arkadaşlarım zeynel ve haşmetle çok iyi anlaştığımız bir ekibiz
Bul
selam ben bursada oturuyorum, çevrelerindede avlanıyorum genelde deniz ama yakında tatlı suyada gideceğim, geçen hafta eğerceye gittim zargana,kalkan,pisi,sanırım yakında mırmırda başlıyacak,
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi